Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 180 cm magas pasi az alacsonynak számít? 22 évesen?
szerintem magas vagy. Olyan170-175 az átlag pasiknál. Az én 174 em se jó mindenkinek és csak azért mert magassarkuban akarnak sokan járni :s és így nehéz válaszani jó lányt. Barinőmet lapossarkuban ismertem meg ő 170 cm er (szerintem magas) és mikor összejöttünk egy fél hónappal rá jött a dilemma :s Szval magas vagy sztem
sajnos én már nem fogok. nőni :( 18/f szerintem örülj... és a fiúk nem kicsik csak ők nem járnak magassarkúban...ezért nehezebb párt találni, mert sajnos a lányoknak ez is kell +5-10 cmerrel magasabb pasi +10 cmes magassarkú miatt újabb 10 cmer. Így az átlag 165 magas lányokhoz 185 magas pasi kell... szerintük :(
Nem alacsony, inkább az átlagos és a magas határán. Nálam 180-tól kezdődik a szóba jöhető férfi magasság :)
174cm/24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!