Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nos elmondtam egy csajnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos elmondtam egy csajnak hogy mekkora mert kérdezte és hát neki ugye az volt az első hogy szétkürtölje sztetek mit csináljak? Vagy ez gáz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:24
 1/8 anonim válasza:
hát akkor gáz a kicsi a farkad ha meg nagy akkor nem.:D
2011. júl. 31. 19:25
 2/8 vikotrot ***** válasza:
figyelj! 15 centin felül már híred lehet. Mármint pozitív értelemen.Lehet hogy nem fogod tudni levakarni magadról a csajokat :)
2011. júl. 31. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:
nem mintha paráznék mert nem kicsi de akkis nem értem minek pofázza el ..de mondjuk mindeggy
2011. júl. 31. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki ilyen gyerekes dolgokat csinál hogy szétkürtöli vagyis neked ezt mondja akkor szexelni akar veled!!! Ez egy gyerekes modja a kinyilvánításnak hidd el
2011. júl. 31. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmit ne csinálj, ha elkezdesz magyarázkodni, vagy tagadni, vagy akármi az nagyon gáz. Így csak a csajt fogják debilnek nézni, hogy neki ez miért jó, hogy ezen élvezkedik, hogy ilyeneket terjeszt. Nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, h kinek mekkora, normális embert nem.

És legközelebb magabiztosan válaszold azt egy csajnak ha kérdezi, hogy:

Nem tudom, nem szoktam méregetni, miért kéne? Ha akarod megmérheted...

vagy:

Ha kíváncsi vagy rá, akkor nézd meg...

Ezt most lányként mondom, azért, mert az ilyen hülye pcsák akik ilyeneket kérdeznek ezt érdemlik...

2011. júl. 31. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:
hát igen köszi a választ végülis igen igazad van ! ..:)
2011. aug. 1. 17:28
 7/8 anonim válasza:
mekkora a péniszed?:D
2011. aug. 3. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:
17,5 cm
2011. aug. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!