Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisi szex, fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisi szex, fiúk?

Figyelt kérdés
Technikák, tapasztalatok??
2011. júl. 31. 18:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A hugy steril, ha utána a tengerbe mész, pláne, ha hozzám szólt. Pisi szex szerintem gáz, apróbb játékként belefér, nem? Bele kell pisálni a seggébe és mindjárt le is szarja a farkad a beöntéstől! :D
2011. aug. 9. 23:38
 22/31 anonim válasza:
48%
hát ilyen beteg állatokat még nem ba**ott a világ,élvezni azt hogy egy ember lehugyoz téged?,hát az ilyen hülyék akkor jelentkezzenek nállam én ingyen lehugyozom az összes ilyen elmebeteg állatot.lehet extrákat belevinni a szexbe de azért,pisi meg kaki szex.....
2011. aug. 10. 00:18
 23/31 anonim ***** válasza:
Undorítóak vagytok...ha annyira szereted a meleget mért huggyal kell?? mértnem meleg vizzel vagy iesmi?? :O
2011. aug. 10. 00:36
 24/31 anonim ***** válasza:
Drága az áram/gáz és óvjuk a környezetet én ezért! :D Most akkor ki az elmebeteg? :D
2011. aug. 10. 00:44
 25/31 anonim válasza:
A húgyban is vannak káros anyagok... XD
2011. aug. 10. 01:51
 26/31 anonim ***** válasza:

Csak férfi-nő viszonylatban ismerem, ahol a férfit pisili le a nő. Ott van egy olyan trükk, hogy a nő pisil (még privát módon), majd sokat iszik. Ennek a sok ivásnak a "termése" megy a férfira, az mégsem olyan olyan "igazi", de az élmény megvan.

Másik oldala, hogy a férfi nem akárkitől kéri, hanem egy számára kívánatos nőtől. A nő nem csinál vele semmit, csak pisil rá, amíg a férfi elintézi magának, közben. Ennek is kelléke, hogy a nő sokat igyon.

Az első nagyon jó, rendszerint össze is jön a kielégülés. A második, harmadik, sokadik már csak a varázsát akarja visszahozni, de nem mindenkinek sikerül.

Soha nem próbáltam, de készítettem erről egy csomó beszélgetést, onnan vannak ezek a fenti technikák. A férfi legtöbbször nem a pisit élvezi, hanem a nő látványát és azt, hogy közben kielégíti magát. A pisi csak egy "kellék". Furcsa volt meghallgatni ezeket, soha nem hittem, hogy ilyen is van és így megy.

2011. aug. 10. 04:00
 27/31 anonim válasza:
Sosem csinálnám, de ha valakinek ez bejön, hajrá. Nem ítélem el érte.
2011. aug. 10. 08:24
 28/31 barbiegirl69 ***** válasza:
pisi kaki szeksz a legjott :)) énis azért vagyok oda :$ mikor valaki lekakkantja a hasam :P
2011. aug. 10. 13:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szereti a limonadet.Jo is az betegallatoknak.
2011. aug. 10. 13:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Egészséges ember vizelete, STRERIL, IHATÓ!
2011. nov. 6. 21:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!