Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisi szex, fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisi szex, fiúk?

Figyelt kérdés
Technikák, tapasztalatok??
2011. júl. 31. 18:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
59%
Hugyozzá a szájába, azt szereti :P
2011. júl. 31. 19:03
 2/31 anonim ***** válasza:
41%
lepisálhatlak. de meg nem baszlak.
2011. júl. 31. 19:15
 3/31 anonim ***** válasza:
28%
Aberrált vagy.
2011. júl. 31. 20:12
 4/31 anonim ***** válasza:
49%

A férfiak azon kisebbségéhez tartozom, akik élvezik.

Régebben volt már benne részem, különösebb előkészületet nem igényel.

A férfi beül meztelenül az üres kádba, a nő az egyik lábát felrakja a kád szélére, és elengedi...

Fokozatosság lehet benne: először csak a lábakra, aztán felfelé haladva.. az álló, keményen duzzadó farkamra, majd feljebb, a mellkasomra... amikor az imádott nő pisije eléri a mellbimbóimat, és végigcsorog rajtam, hmmm... nagyon izgató...

Ebben az egészben persze nyilván benne van magának a helyzetnek is a különlegessége, élménye: a férfi vágyakozva néz fel a nőre, aki bármit megtehet vele... és a férfi szinte könyörög, hogy az imádott punciból csorgassa rá a pisit a testére...

Nna, kicsit belemerültem, bocsi.

Van egy vágyam, ami még eddig nem teljesült: fekszem a földön, a dominám az arcom fölé guggol, és elkezd pisilni, én pedig közelről nézhetem... jöhet a számba is...

Visszakérdezhetek? Egy nőnek is élvezetet nyújt, ha lepisilhet egy férfit?

2011. júl. 31. 20:37
 5/31 anonim ***** válasza:
47%
Ha egy olyan nőről beszélünk, akinek legalább olyan torzult a lelke, mint a tiéd, akkor igen.
2011. júl. 31. 20:44
 6/31 anonim ***** válasza:
9%
Beteges.
2011. júl. 31. 21:40
 7/31 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok, mellesleg meleg, - az aberrált jelzőt nem veszem fel - és nálam ez egy fetishként van jelen, kíváncsi vagyok másnál ez hogy megy...
2011. júl. 31. 21:46
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
Ez gusztustalan. Miért nagy kaland ha lepisilnek? :O
2011. júl. 31. 21:47
 9/31 anonim ***** válasza:
77%
Húbazz... Tehát te fiú vagy, és egy másik fiúval akarod lehugyoztatni magad?
2011. júl. 31. 21:50
 10/31 A kérdező kommentje:
Maga a forró nedvesség érzete... tudom beteges, ez igaz, de van aki bírja, én is. A kakiszex az már valahogy nem jön be nekem sem, azért az bűzös, meg bakteriális dolgok miatt sem próbálnám ki.
2011. júl. 31. 21:51
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!