Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (14-16 évesek)! Ti mennyit beszéltek a barátnőitekkel a szexről? Hogy kinek mikor, milyen volt stb
Múltkor mondta el az egyik barátnőm hogy "végre lefeküdt a pasijával" (15 évesek vagyunk mindketten egyébként, ja és én még szűz). Hirtelen azt se tudtam mit reagáljak. Nem akartam elkezdeni kérdezgetni, mert féltem hogy "túl intim" részletekre kérdeznék rá...úgyhogy inkább megkérdeztem ,hogy "na és milyen volt?" ő meg: "jóó" és aztán gyorsan eltereltem a témát ("júúj tényleg basszus most jut eszembe, megkaptad amit múltkor írtam Fészen?") :\ de lehet hogy így meg azt hitte hogy nem is érdekel..
A lényeg, hogy ti, korombeli lányok, mennyit beszéltek a baráti társaságotokban a szexről?
Én ezt a dolgot nem beszélném meg, és nem is fogom senkivel sem. Ez csak rám, és a páromra tartozik.
A dicsekedés, és a részletezése ennek a dolognak teljesen gyerekes, és éretlen. Ja, és sohasem tudhatod, hogy a közös ismerőseitek közül hány ember tudja már, mert a barátnőd véletlen kikotyogta.
A legnagyobb baj az, hogy elkezdtétek! Várni kellett volna
még! Miért annyira sürgős? Azt sem tudjátok, mit csinál-
tok!
Helló
szamo 77db-nek: mint említette a kérdező ő még szűz még magához sem nyúlt.
17.33-as válaszolónak:Részben egyett értek veled részben nem. Fiatal még a sex-hez szerintem is de majd Ő eldönti mit és mikor akar.
T. kérdezőnek:
Én ugyan kinőttem ebből a korosztályból egy "kicsit" :)
de nekem is volt olyan lány barátom akivel megbeszéltük vagy ha úgy jobban tetszik kibeszéltük a Sexuális dolgainkat így legalább megtudhattam hogy mi a jó a lányoknak és ő is, hogy a fiuknak mi jobb vagy épp mi nem.
Nincs semmi rossz abban, ha érdeklődsz kíváncsi vagy
De ha nem mered vagy nem akarod tőle , hát olvass némi szakirodalmat van bőven ilyen témájú könyv.
Üdv 36 / F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!