Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok (14-16 évesek)! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (14-16 évesek)! Ti mennyit beszéltek a barátnőitekkel a szexről? Hogy kinek mikor, milyen volt stb

Figyelt kérdés

Múltkor mondta el az egyik barátnőm hogy "végre lefeküdt a pasijával" (15 évesek vagyunk mindketten egyébként, ja és én még szűz). Hirtelen azt se tudtam mit reagáljak. Nem akartam elkezdeni kérdezgetni, mert féltem hogy "túl intim" részletekre kérdeznék rá...úgyhogy inkább megkérdeztem ,hogy "na és milyen volt?" ő meg: "jóó" és aztán gyorsan eltereltem a témát ("júúj tényleg basszus most jut eszembe, megkaptad amit múltkor írtam Fészen?") :\ de lehet hogy így meg azt hitte hogy nem is érdekel..

A lényeg, hogy ti, korombeli lányok, mennyit beszéltek a baráti társaságotokban a szexről?

2011. júl. 31. 18:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

szia!:) szerintem is picit korai 15 évesen, de annyira azért már nem. Mi a barátnőmmel 16 éves korunkig vártunk, de nyíltan beszéltünk róla, hiszen az csak jó, ha ismerjük a legjobb barátnőnk véleményét. Meg kivel beszélnéd meg ilyen bizalmasan a saját barátodon kívül, ha nem a barátnőddel? otthon manapság sajnos kezd tabu lenni ez a téma...:/

19/L

2011. aug. 22. 12:55
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha én megtudnám, hogy a csajom kitárgyalja az intim dolgainkat a barátnőivel, úgy elzavarnám, hogy meg sem áll hazáig.

Ezek a dolgok csak két emberre tartoznak, senki másnak semmi köze hozzájuk. Értem én, hogy tini korban még jó ezzel menőzni, hogy hú lefeküdtem a pasimmal / csajommal, de ha megnőttök, majd ti is rájöttök, hogy ez így egyszerűen szánalmas.

Egyébként ponz ez is mutatja, hogy az átlag 15/16 évesek mennyire borzasztóan éretlenek ehhez az egészhez. F/31

2011. aug. 22. 12:56
 13/26 anonim válasza:
Mi az, hogy 15 évesen korai a sex? Ezt hagy döntse már el ő! Ő tudja, hogy készen áll-e már rá. És mi például mindent megbeszélünk. Mondjuk vannak olyan titkok, amit a baráti társaságomban csak max. 2 embernek mondok el.
2011. aug. 22. 13:01
 14/26 anonim válasza:
Honnan tudod, h volt orgazmusa, ha rá sem kérdeztél? :S
2011. aug. 22. 13:03
 15/26 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és nálunk a sex téma nem intim még szűzek vagyunk de szerintem 15 évesen nem korai nem vagyok egy nagymenő ,hogy azért mondjam de ha nem érzed ,hogy készen állsz rá ...akkor ne akard csak azért mert a barátnőd nem szűz .És mért félsz a barátnődel megbeszélni dolgokat ha a barátnőd akkor nem haragszik az ilyen kérdésekért szerintem.
2011. aug. 22. 13:37
 16/26 Kittike.e ***** válasza:
Szerintem barátnők között bármit meg lehet beszélni, legyen az intim vagy akármi.. azért a barátnőd hogy neki mondj el mindent! :) Ő is így van vele szerintem, hogy szeretné megbeszélni veled, és ha kíváncsi vagy nyugodtan kérdezz tőle, szerintem még örül is neki, ha segíthet neked ebben a témában. Egyébként, amikor én is elveszítettem a szüzességem, ugyan ennyi idős volt, és nem találom korainak, ha szerelmes vagy akkor az úgy pont jó. Na és a lényegre visszatérve, én is szívesen meséltem el akkor a barátnőmnek, hogy milyen élmény.. valamint örültem , hogy kérdez! :) Szóval ne aggódj, ez tök normális dolog :))) L/19
2011. aug. 22. 13:40
 17/26 anonim ***** válasza:
12:56-al teljes mértékben egyet értek.
2011. aug. 22. 13:41
 18/26 anonim ***** válasza:
én 16 éves vok (lassan 17) én nem szoktam soha a bnőimmel megbeszélni az ien pasizós ügyeimet úgy érzem h az nem níon tartozik rájuk
2011. aug. 22. 13:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek sincs abba beleszólása, hogy ki hány évesen veszíti el a szüzességét ! mindenkinek egyéni döntése. Az pedig már másik téma, hogy mindenki más ütemben érik... ha pedig hülyeséget csinál, azt magának köszönheti.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: mi eléggé sokat beszélünk ilyenekről... nálunk nem tabu... sőt... van egy pár nagyon jó fiú barátunk, velük is sokat szoktunk ilyenekről beszélni. Szerintem ez természetes dolog, túl nagy feneket kerítenek neki... jó, azért nem kell az utcán elkiabálni magad h "NEM VAGYOK SZŰZ!!!" de a közeli barátaiddal igenis jó ha tudsz ilyenekről beszélni.

15/L

2011. aug. 22. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Én mindent meg szoktam beszélni a LEGJOBB barátnmmel... van sok barátnőm, de ő az egyetlen, aki úgy szeret ahogy vagyok, és örülök amikor elmondja a véleményét...

De azt hogy milyen pózban csináltuk, azt azért nem szoktuk :D meg kell szabni ebben is egy határt...

2011. aug. 22. 14:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!