Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az átlag jelző titeket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlag jelző titeket is lealacsonyít? Ha a méretedről vagy egyáltalán bármiről szó esik?

Figyelt kérdés

átlagos.átlagos.átlagos

fújj de utálom hallani.

jó az ha valaki átlagos. mer én nem érzem magam olyannak akivel bármikor összefuthatok az utcán:D szval nem vagyok olyan amilyen minden 2-3 ember

persze vannak tulajdonságok amiben átlagosnak számítok

kérdés? nincs kérdés. csak valami válasz jöhet;)

17f

2011. júl. 31. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nem értem. Ha egyszer valakinek 15-16 centi, akkor mégis mit mondjak rá? Hű, de hatalmas? Nem, az pont átlagos.

Másrészt meg bármekkora is jut egy férfinek, szinte biztos, hogy nagyobbat szeretne. Ha pici a põcse, akkor átlagos után vágyakozik. Akié átlagos, az legalább 18 centiset szeretne. Akinek meg 18 centis, az 20 centi felettit. Még jó, hogy a mindenféle kamu hirdetésekkel ellentétben nem lehet rajta növelni. Mert ha létezne rá módszer, akkor a vége az lenne, hogy minden pasi megnövelné 3 centivel, aztán ugyanúgy folytatódna a sírás. Az átlag alatti továbbra is átlagosat szeretne, az átlagos átlag felettivel szeretne kitűnni, stb...

2011. aug. 1. 05:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!