Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlag jelző titeket is lealacsonyít? Ha a méretedről vagy egyáltalán bármiről szó esik?
Figyelt kérdés
átlagos.átlagos.átlagos
fújj de utálom hallani.
jó az ha valaki átlagos. mer én nem érzem magam olyannak akivel bármikor összefuthatok az utcán:D szval nem vagyok olyan amilyen minden 2-3 ember
persze vannak tulajdonságok amiben átlagosnak számítok
kérdés? nincs kérdés. csak valami válasz jöhet;)
17f
2011. júl. 31. 11:26
1/11 anonim válasza:
Én örülnék, ha egyáltalán az átlagos szintet megütném.
2/11 FirenzeiNemesasszony válasza:
Szerintem ha egy dagadt embernek azt mondod, hogy átlagos a testalkata, az nagyon is örülhet az "átlagos" jelzőnek.
3/11 anonim válasza:
A legtöbb ember átlagos. Ebben semmi sértő nincs. Azt nem szeretném,ha átlag alattinak neveznének bármilyen esetben.
4/11 A kérdező kommentje:
aha:D persze értelek titeket. demilyenjódolog kitűnni a tömegből
2011. júl. 31. 11:33
5/11 anonim válasza:
Átlagos=normális. Én így fognám fel.
6/11 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem igaz utolsó, az átlagos az inkább egy negatívabb jelentése a normláisnak!
2011. júl. 31. 11:49
7/11 anonim válasza:
Kérdező szerintem te teljesen el vagy szállva magadtól.
Ha átlag felettinek tartod magad valamilyen okból kifolyólag, legalább ne hencegj vele.!
Egyéni szoc. problémád, ha gondot okoz elviselni az átlagos jelzőt!
Engem személy szerint k.vára nem érdekel hogy mért villogsz magaddal, és szerintem a többiek is nagyívben le.arják.:)Felesleges volt feltenned ezt a kérdést is, hurrá megtudtuk hogy egy anoním egoista 17 éves srác átlag feletti . Juhúúúúú.
8/11 anonim válasza:
Filozofálni pedig nem itt kell.:)
9/11 anonim válasza:
Ha tudsz repülni, vagy röntgenszemed van, esetleg tudsz teloprtálni, vagy időtutazni.. na akkor átlag feletti vagy;)
10/11 A kérdező kommentje:
hmm. ha nektek ez így jobb akkor hajrá. én csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2011. júl. 31. 14:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!