Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok nőt magamnak velem van baj?
A csajoknak nem jön be a nagy arc meg a kigyurt test :)
Nekem 120kilósan 180cm magasan egy gyönyörű szerény imádnivaló barátnőm van szóval ő az élő példa ,hogy nem csak a külső és a pénztárca számít<3 egyszóval 20 évesen megvan ami kell..:)
Neked pedig sok sikert.Talán a nem túl esztétikus lányokkal is barátkozhatnál mert a tapasztalataim szerint mindig az van ,hogy a nem túl esztétikus lányoknak általában bombázó a legjobb barátnője és ,ha te jóban vagy a legjobb barátnőjével a szép lánynak és mondjuk bepróbálkozol akkor 10000% ,hogy meg fogja kérdezni a barátnőjét ,hogy szerinte megpróbálja-e és mivel te jban vagy vele igent fog mondani..
Ezenfelűl picit visszavehetnél az egódbol mert zavaróan nagyképű vagy..
A nézzen ki valahogy, és a szép között van különbség. Legalábbis szerintem.
Értelmes lányból is van elég sok van, csak keresni kell, néha beléjük is botlasz.
Legrosszabb esetben ajánlom az előző válaszoló tanácsát.
Vegyél vissza az arcodból, mert ez a szöveg alapján egy nagyképű bunkó tapló vagy, és én maximum lábtörlőnek képzelnélek el (már ha lány lennék.)
Amúgy csúnya nő nincs. Ápolatlan, vagy elhanyagolt, az lehet. De az más.
A szép lányok miért nem veszik észre az átlagos fiút....?
És te miért nem veszed észre az átlagos lányokat?
Nézd, lehet hogy csak a tényeket írtad le, de lehet a dolgokat többféleképpen előadni, abból, ahogy te tetted, és a mostani hozzászólásod is ezt mutatja.
Ha átlagos vagy, akkor inkább átlagos lányokat keress! A legtöbb átlagos lány okos, értelmes, és általában szép is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!