Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem találok nőt magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok nőt magamnak velem van baj?

Figyelt kérdés
175cm sportos izmos alkat vagyok. Arcom se deformált... Okos is vagyok, és csóró sem vagyok. sok csaj akar engem de mind vagy csùnya vagy nagyon buta.. vagy mind2. ilyenek csomó vett fel face-re mert meg akar ismerni. Akikkel meg én ismerkednék ők meg velem nem aksrnak... A szép lányok mértnem vesznek észre?
2011. júl. 31. 09:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

A szép lányoknak csak olyan pasi kell, aki jóképű ÉS gazdag. Nem elég ha nem vagy ronda és nem vagy csóró. Átlagos srácként csak csúnya lányoknál van esélyed.

Örülj h nem vagy csúnya, mert akkor még nekik se kellenél!

2011. júl. 31. 09:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert túl szerény vagy :)
2011. júl. 31. 09:34
 3/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
 4/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha okos lennél, akkor nem feltétlenül a szépségre mennél rá.

Egyébként is a szépség is relatív!

De, ha ennyire szép lányt akarsz, ráadásul eszest is, akkor egyetemek környékén keresgess, egyetemi klubok, könyvtárak ilyenek!

(facebookon általában csak az elkeseredettek jelölgetnek ismerősnek)

Elnézést a lehurrogásért.

5/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 17 vagyok.
2011. júl. 31. 09:38
 6/23 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: azért a kigyùrt test nem olyan átlagos...
2011. júl. 31. 09:39
 7/23 A kérdező kommentje:
viszont 1-2 vézna, vasalt hajù majomnak meg fullos csaja van...
2011. júl. 31. 09:42
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Most 17 vagy és szép, okos, intelligens nő kell neked.

20 év múlva rájössz, hogy nem ezek a tulajdonságok a legfontosabbak az életben. Örülsz majd egy csinos, házias, odaadó nőnek, aki mellesleg hűséges.

2011. júl. 31. 09:43
 9/23 A kérdező kommentje:
most sem bombanőre gondoltam.. csak értelmes legyen és nézzen ki valahogy... meg az a baj műszaki suliba járok és 80% fiù...
2011. júl. 31. 09:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha visszatér a nyár,spurizz a strandra.Ott próbálkozz sztem,ne a neten csajozz.Türelem, csajszit terem :)
2011. júl. 31. 09:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!