Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhíztam, és azért nem élvezhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhíztam, és azért nem élvezhetem?

Figyelt kérdés
Egy éve nagyonjó volt, de amióta híztam egy 10est, azóta szinte nemis érzem. ez normális? vagy milehet a probléma?: / pls válaszokat..
2011. júl. 30. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mit?
2011. júl. 30. 19:39
 2/13 A kérdező kommentje:
basszus az lemaradt h a szexetXD
2011. júl. 30. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:
A testsúlyod növekedése nem befolyásolja az örömödet a szexben. Szerintem ennek más okda van. Lehetséges, hogy szégyelled, hogy felszedtél 10 kg-ot, és lelki befolyás alatt állsz, hogy : "így már nem tetszem a páromnak, mert elhíztam" és ez akadályoz meg az örömlelésben. A lelki problémák nagyban befolyásolják, legtöbbször tudat alatt is a fizikai érzelmeidet. Fogyj le a régi súlyodra és hidd el nem lesz semmi gond, mert visszajön az önbizalmad, amit ha nem is veszel észre, biztosan csökkent.
2011. júl. 30. 19:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, nagyon köszi. majd igyekszem: )
2011. júl. 30. 19:43
 5/13 anonim válasza:
Alapvetően, minél magasabb a testsúlyon a felesleg, annál alacsonyabb a szexuális teljesítőképesség. Mivel emberből vagyunk ezért az is fontos, hogy a másiknak jó legyen. Lehet, hogy tudat alatt te is tudod, hogy nem vagy annyira jó, nem bírod sokáig stb. Viszont érdemes leadni pár kilót, sokkal jobban fogod magadat érezni, visszajön az önbizalmad. Menj el futni heti kétszer, pár felülés, kicsit odafigyelsz az étrendedre, és már egy hónap múlva is érezni fogod magadon a változást. Sok sikert!
2011. júl. 30. 19:50
 6/13 szexiboj ***** válasza:
Nem befolyásolja, ettől még élvezheted. Megházasodtál, vagy mitől híztál meg? xD
2011. júl. 30. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Rajtam is + 10 van sajnos, de semmiben se korlátoz. Szerintem is inkább pszichológiai oka van. Ha jobban érezted magad úgy akkor próbálj lefogyni, de lévén h a jelek szerint a párod így is kívánatosnak tart semmi okod így érezni :)
2011. júl. 30. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:

te nem érzed képzeld el szegény párod +10 kilóval fekszel rá szegényke neki igen is sok az a 10 kiló

azért részvétem

2011. júl. 30. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem a párja panaszkodott h baj van vele...
2011. júl. 30. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:

21:44

Ha a lovaglásra gondoltál, és csináltad már így tudhatnád h nem a férfin van akkor se a súlyod, hanem a lábaidon. Ergó abból nem sokat érez. Ha meg összebújásra gondoltál ott se terülsz ki a pasidra mint egy béka gondolom.

Ha nem érzed jól magad így akkor fogyni kell, magát a szexet inkább az befolyásolja h nem vagy megelégedve magaddal.

2011. júl. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!