Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel élvezhetem? (lent)
Figyelt kérdés
szoktam masztizni nemrégóta kezdtem el de már nagyon unom pl az ujjamal undi és uncsii is tollal is nagyon unalmas szóval nem tudom mivel csináljam_??!mivel?(normális válaszokat)kösszönöm..2011. júl. 13. 19:45
1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? :)
Tudom javasolni édesanyám egy szem fiát, állítólag nagyon jó az ágyban! ;) Persze csak ha nem vagy túl fiatal csibe :D
22/F
2/13 anonim válasza:
Például velem! Hidd el azt élveznéd!!! 33f
3/13 A kérdező kommentje:
16 vagyok!
2011. júl. 13. 19:50
5/13 anonim válasza:
És honnan pötyögsz, kedves 16 éves lány? :)
Ha gondolod írj privit... :) [első válaszoló]
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy te 16... Max. 13-14.
7/13 A kérdező kommentje:
szerintem én jobban tudom hány éves vagyok kedves utolsó válaszoló
2011. júl. 13. 22:07
8/13 anonim válasza:
Az első válaszoló a megoldás a problémádra:D
9/13 anonim válasza:
Miből veszed hogy csak annyi? Meg mit számít az? Lehet 50 és csak szórakozik...:)
10/13 A kérdező kommentje:
16 vagyok de nem szeretnék még szexelnii szóval masztii ötleteket!
2011. júl. 13. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!