Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A párom nem szeret nyelvvel kényeztetni.

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk egyűtt,de ő nem szeret nyalakodni.De viszont ő szereti ha én csinálom neki.Már gondolkoztam hogy szakítok vele,de sajnálnám mert szeretjűk egymást.Sokszor célozgattam neki,hogy jó lenne,de nem .szerintetek?
2011. júl. 30. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem az már régen rossz, ha a pasi csak azért nyal, hogy utána leszopják.

Megoldás lehet:

1. Keress olyan partnert, aki imádná, ha nyalhatja a puncidat! Biztosan van ilyen!

2. Fürödjetek együtt a barátoddal, közben ő előtte mosd meg alaposan mindenedet (vagy engedd neki), a fenekedet mosd meg kétszer is egymás után... Ha esetleg a "tisztátalanság" zavarná tudat alatt vagy tudatosan.

3. Alvás közben, mielőtt felébredne, ereszkedj terpeszben az arca fölé... Már az illatra keményen állnia kell a farkának jó esetben...

2011. júl. 30. 20:09
 12/14 anonim válasza:

Semmit nem szabad erőltetni,mert annál nincs is rosszabb.

Ha egy lány nem elégíti ki a fiút akkor már mindenki lehurrogja,hogy jaj ha szereted akkor megteszed neki stb. szöveggel jönnek...bezzeg ha egy fiú nem csinálja egy lánynak,akkor a jóformán a fiút semmi kritika nem éri.

Nekem az orális szex kölcsönösség alapján működik.

Számomra furcsa lenne az hogy, ha én szeretem az orált a párom nem hajlandó rá de,én meg csináljam neki.Én a helyedbe keresnék egy olyan partnert aki illik hozzám szexuálisan,mert ezt hosszútávon nem hiszem hogy fog működni.

2011. júl. 30. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
engedjed s úgy kinyallak visszatapsolsz...:D:P
2011. aug. 2. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
na jó, milyen pasi az aki nem szeret puncit nyalni? Ahány pasit ismerek beleértve magamat is imád puncit nyalni persze ha feltétel, hogy ápolt legyen, pl előtte frissen fürdés, borotválás... közös fürdés után mikor látja hogy tényleg tiszta vagy esetleg próbáld meg...én személy szerint imádom csinálni...:D
2011. aug. 2. 20:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!