Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom nem szeret nyelvvel kényeztetni.
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk egyűtt,de ő nem szeret nyalakodni.De viszont ő szereti ha én csinálom neki.Már gondolkoztam hogy szakítok vele,de sajnálnám mert szeretjűk egymást.Sokszor célozgattam neki,hogy jó lenne,de nem .szerintetek?2011. júl. 30. 19:16
1/14 Koldus válasza:
Akkor Te se csináld neki. Ennyi. Vagy kinyal téged, vagy akkor nincs sz.opás. Döntse el!
2/14 anonim válasza:
19:17: De szép is a szerelem :-)))
3/14 anonim válasza:
Azért elgondolkodtál a szakításon, mert nem szeret nyalakodni??? Úristen gratulálok neked... Tudod a szex alapja, hogy nem kényszerítjük arra a másikat, amit nem akar. Eszetlen...-.-
4/14 anonim válasza:
vegyél egy palótapincist
üdv:jóska
5/14 anonim válasza:
az én barátom se szeret nyalni, pedig én nem csak célozgattam, hanem megmondtam neki, hogy hát ja szeretném, ha kinyalna, de nem igazán szereti, és nem teszi meg. de nem gondolkoztam azon, hogy szakítok vele! inkább azon agyalok, hogy hogy tudnám rá venni erre, úgy, hogy még ő is élvezze! de ha nem szereti, akkor ez van. én is kezdek ezzel a dologgal megbarátkozni
7/14 Koldus válasza:
19:25
Ha a pasid mondjuk szereti a tejszínhabot akkor tegyél rá egy kicsit és nyaljon úgy (8vagy amit szeret). Hátha xD
8/14 anonim válasza:
Jah , zsarold!!!! :D
Addig nincs cumi, amíg nincs rózsavirág nyali!!!! :D
9/14 anonim válasza:
Amúgy lehet büdös vagy és azért nem szereti.:D
10/14 anonim válasza:
Szerintem ápolatlan a muffod, nem mosod rendesen, vagy a feneked büdös és attól undorodik. Rendesen kell mosakodni, tusolni és akkor nem fog undorítónak találni téged a barátod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!