Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap lefeküdtem a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap lefeküdtem a barátommal és hát belém ment és majd szerdán lesz az abortuszom. Látni fogják hogy mi együtt voltunk? Úgy vagyok vele lehet ez lesz az utolsó. Normális válaszokat várok. Köszönöm 19L

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én kérdésem a következő:

- ez kamukérdés?

- ennyire hülye vagy?

- ennyire rossz a humorérzéked?

Teljesen mindegy, hogy melyik, mert ha legközelebb baszni támad kedved, akkor használj valami féle védekezési módszert, de a legjobb lenne ha inkább fejbe lőnéd magad.

2011. júl. 30. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Hülye az agyad?
2011. júl. 30. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
gondolom barna a bőröd színe.
2011. júl. 30. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vágom. A palid még gyorsan kihasználja hogy tele lehet verni, hisz úgy is most mész kaparásra...
2011. nov. 22. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem én értem. Azon izgul a leányka, hogy a nőgyógyász látja-érzékeli-e a spermát a hüvelyében az abortusz végzése közben.

Azóta ez már megoldódhatott, de azoknak, akiket hasonló gondolatok foglalkoztatnak: a hüvelyt ki lehet mosni. Az erre szogáló eszköz neve irrigátor, és 50-100 éve mindennapos házi szerkezet volt. Egyik formája egy kb. ujjnyi vastag félkemény műanyag (ebonit) cső, aminek a hátsó végéhez egy gumicső csatlakozott, az pedig egy zománcozott, kb. 2 literes, felakasztható tartályhoz. A tartályba langyos vizet töltve a műanyag csövet a nő a hüvelyébe vezette, a tartályt felakasztotta, és a lefolyó vízzel kiöblítette magát. A semminél többet ért a fogamzásgátlás terén, de csak, ha az ejakuláció után a nő azonnal öblített. Képzelheted, milyen lelombozó lehetett. Ha a vízbe hipermangánt is szórt, az valamelyes védelmet nyújtott a nemi betegségek ellen, ezért a prostituáltaknak állandó felszerelése volt.

Minthogy ma már szinte mindenhol van folyó meleg víz, egyszerűbb a zuhanyrózsát lecsavarni, és a vízsugarat alkalmasan irányítva kimosakodni. (Nem szabad azonban ebből rendszert csinálni, mert a hüvely öntisztuló, ha mosással eltávolítják a természetes baktériumflóráját, gombás és oda nem való baktériumos fertőzéseknek eshet áldozatául.

Fogamzásgátlás gyanánt ne hagyatkozzon erre senki, mert orgazmuskor a hüvely és a méhszáj együttes mozgása a spermiumokat szinte beszippantja, az utána következő öblögetés már okafogyott lesz...

2017. jan. 27. 19:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!