Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal és hát belém ment és majd szerdán lesz az abortuszom. Látni fogják hogy mi együtt voltunk? Úgy vagyok vele lehet ez lesz az utolsó. Normális válaszokat várok. Köszönöm 19L
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 18:08
1/15 anonim válasza:
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
2/15 anonim válasza:
WTF?! Hogy a f@szba ne látnák, mikor épp a gyereked kaparják ki?!
3/15 anonim válasza:
beléd ment a barátod?
az durva !!!
akkor minél előbb ki kell operálni szegény gyereket mielőtt még megfulladna ott bent
4/15 Koldus válasza:
xDDDD
Persze az esemény utáni tabletta meg sem fordult a fejedben Te idióta xD
5/15 anonim válasza:
hogymivan?? tegnap "belédment" és már abortuszod lesz?
6/15 anonim válasza:
Mire akarsz normális választ? arra hogy nem védekezel teherbe esel,és e"kiruccansz" elvetetni,de előtte bele fér még egy szex,akkor sem védekezünk,minek is,ha terhes leszel elveteted alapon.Erre akarsz normális választ, kapsz te sem okosabb és érettebb egy 13-16 évesnél,amit manapság csináltok az én pofámról ég a bőr,hogy ilyen tinik vannak,19 évesen ne a nadrágodban hord az eszed
7/15 anonim válasza:
bocsánat javítok " te sem vagy", "védekezel" csak nagyon felmérgesített
8/15 anonim válasza:
Vegyél tőlem 3db lovat én kecske árúsvagyok!
9/15 anonim válasza:
Már bocsika, de hogy lehet abortuszod már is, ha tegnap "ment beléd" a barátod? -.-" Istenem...-.-"
10/15 anonim válasza:
úgy érti máskor is belé ment terhes lett elveteti,de most újra belé ment
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!