Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a peniszmerettel, lanyok?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kerdes, amire szinte az osszes lany azt valaszolta, hogy a "nem a meret a lenyeg" es a "legyen kicsi, de jatekos" kijelentesek igazabol csak vigasztalasok es valojaban mindenki nagy meretre vagyik es a kisebb farku fiukat mindenki dobja, mert egy kisebb merettel nem lehet semmit se kezdeni!

Maskor meg felhaborodnak, ha a 14 cm-t valaki kicsinek mondja, mert hogy az valojaban atlagos es megfelelo, nem fogja erte senki kinevetni a sracot...

Hogy van ez??

Altalaban milyen tipusu lanyok azok, akiknek fontos a meret es kidobnanak egy kis/atlagos peniszu fiut?? Ki lehet ezt szurni??

Es mi tortenik akkor amikor ezek a lanyok halalosan beleszeretnek egy fiuba, akirol kesobb kiderul, hogy nem olyan nagy az intim merete? Csalodnak, elszall minden erzelem es rogton dobjak a fiut, meg akkor is, ha elotte teljesen odaig voltak erte??

2011. júl. 30. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is egyébként csodálkozni szoktam. Nálunk is van egy csaj aki megmutatta a bugyiját és az volt rajta hogy 18 cm alatt a belépés tilos és hogy az ö barátjáé is akkora. Csodálkozom hogy a fél világnak 18 cm vagy nagyobb farka van és ami az alatt van tényleg "kicsinek" mondják.

Pedig a térképen is az európai átlag 13-15 közé esik. Szóval nem értem. Biztos jóval többet mondanak. Meg szerintem a csajok sem tudják, hogy a barátjuké pontosan mekkora. Egy barátnőm se kérdezte és mérte le a méretemet.

2011. aug. 2. 00:19
 12/16 anonim válasza:
100%

"Es mi tortenik akkor amikor ezek a lanyok halalosan beleszeretnek egy fiuba, akirol kesobb kiderul, hogy nem olyan nagy az intim merete? Csalodnak, elszall minden erzelem es rogton dobjak a fiut, meg akkor is, ha elotte teljesen odaig voltak erte??"

:DDDDD ennél nagyon hülyeséget nem tudom hogy hallottam-e már..

ha én halálosan beleszeretek valakibe akkor inkább hálát adok azért hogy ő is engem szeret és ha már oda jutunk hogy meglátom mekkora van neki akkor örülök neki hogy akkora amekkora hiszen számomra úgy tökéletes ahogy van :)

ilyeneken könyörgöm ne parázz már.. sajnos tényleg vannak ilyen elmebetegek akik ilyen miatt nem hajlandók együtt lenni egy pasival de ezek meg sem érdemelnek ;)

2011. aug. 2. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:

NE AGGÓDJ ha látod te is hogy az a világelsőség kamu. Ez ne megy nemzetközi verseny. Itthon sokkal látják hogy még a fehér ember méretének sem felel meg, sem a pénisz sem a női hüvely mérete. A nők 2/3-a problémázik már egy nagyobb európai mérettel. (Uráli és Turáni a lakosság zöme, és ők ázsiaiakhoz vannak közelebb.)

EZT OLVASD EL:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. aug. 2. 06:18
 14/16 anonim ***** válasza:
A világon a fehéreknél ~5% 18-22cm, a osztrákoknál és hollandoknál több, nálunk ~3% a 18-22cm. Kb. minden harmincadik.
2011. aug. 2. 06:20
 15/16 anonim ***** válasza:
nem sok pasival volt dolgom szex terén, mert én a hosszabb kapcsolatokat bírom. Nekem sem a méret a lényeg hanem az hogy hogyan használja... lehet h 18 cm hosszú ha durva és nem figyel rám az ágyba akkor le van sz@rva...a jelenlegi barátomnak éppen ideális a mérete (nem méri, nem kérdezem) a lényeg h jól passzoljon hozzám :) és hogy minden alkalommal kielégítsen :)
2011. aug. 2. 06:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen túl sokat parázni! A múltkor én is elméláztam vajon a férjemé mekkora... (8 éve vagyunk együtt, csak nem mondom neki, hogy mérjük már le :D)

Szóval a kézfejem szélessége 7cm, ehhez viszonyítva 10-11 cm lehet neki. Volt előtte olyan partnerem, akinek mind hosszban mind vastagságban nagyobb volt. De semmivel sem volt jobb velük a szex. Szerintem általában a felvágós, "nagypofájú" lányok mennek a méretre. Ha valakivel igazán mélynek érzed a kapcsolatot, nem a farkad mérete miatt fog elhagyni! Ha meg mégis, akkor egy olyan lányt fogtál ki, aki meg sem érdemelte a szerelmedet!

2011. aug. 2. 13:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!