Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez a peniszmerettel, lanyok?
Volt itt egy kerdes, amire szinte az osszes lany azt valaszolta, hogy a "nem a meret a lenyeg" es a "legyen kicsi, de jatekos" kijelentesek igazabol csak vigasztalasok es valojaban mindenki nagy meretre vagyik es a kisebb farku fiukat mindenki dobja, mert egy kisebb merettel nem lehet semmit se kezdeni!
Maskor meg felhaborodnak, ha a 14 cm-t valaki kicsinek mondja, mert hogy az valojaban atlagos es megfelelo, nem fogja erte senki kinevetni a sracot...
Hogy van ez??
Altalaban milyen tipusu lanyok azok, akiknek fontos a meret es kidobnanak egy kis/atlagos peniszu fiut?? Ki lehet ezt szurni??
Es mi tortenik akkor amikor ezek a lanyok halalosan beleszeretnek egy fiuba, akirol kesobb kiderul, hogy nem olyan nagy az intim merete? Csalodnak, elszall minden erzelem es rogton dobjak a fiut, meg akkor is, ha elotte teljesen odaig voltak erte??
Nekem sosem volt penismeret nevű tantárgyam =s
Aha, ki lehet am. szúrni.
Persze, tisztaban vagyok vele, hogy nem minden lanynak szamit, ezert is kerdeztem ra ugy, hogy milyen "tipusu" lanyok lehetnek azok, akik mondjuk ezen az oldalon (is, meg mashol is) hangoztatjak, hogy mondjuk 17-18 cm alatt nem is beszelhetunk peniszrol, csak kis kukirol...
Az a helyzet, hogy nagykepuseg nelkul mondhatom, sok lanynal lett volna mar eselyem, de a peniszmeret-dilemmam miatt nem mertem veluk osszejonni es most neha azt erzem, hogy ezt talan jol is tettem, mert csak kudarc es szanakozas, lesajnalas lett volna a "jutalmam", eselyem sem lett volna megfelelni az igenyeknek es jol teljesiteni a szexben, maskor meg azt gondolom, hogy egy barom voltam, megbantottam lanyokat azzal, hogy fakepnel hagytam oket es persze igy en is baratno nelkul maradtam...
Hát engem sem érdekel a péniszméret,viszont volt már dolgom eddig "kisebbel" és "nagyobbal" is.Cm-ben méreteket felesleges lenne mondanom.Sajnos mégsem volt még sosem hüvelyi orgazmusom,pedig 8 éve élek nemi életet...Szóval engem egyáltalán nem foglalkoztat a méret dolog.
Egy kis megjegyzés még: a szőrtelen pénisz nagyobbnak tűnik,mint az amelyik nagyon szőrös:-) Ja és igazából mindegy milyen,ha ápolt,és borostás vagy szőrtelen(nekem ez jön be).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!