Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a peniszmerettel, lanyok?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kerdes, amire szinte az osszes lany azt valaszolta, hogy a "nem a meret a lenyeg" es a "legyen kicsi, de jatekos" kijelentesek igazabol csak vigasztalasok es valojaban mindenki nagy meretre vagyik es a kisebb farku fiukat mindenki dobja, mert egy kisebb merettel nem lehet semmit se kezdeni!

Maskor meg felhaborodnak, ha a 14 cm-t valaki kicsinek mondja, mert hogy az valojaban atlagos es megfelelo, nem fogja erte senki kinevetni a sracot...

Hogy van ez??

Altalaban milyen tipusu lanyok azok, akiknek fontos a meret es kidobnanak egy kis/atlagos peniszu fiut?? Ki lehet ezt szurni??

Es mi tortenik akkor amikor ezek a lanyok halalosan beleszeretnek egy fiuba, akirol kesobb kiderul, hogy nem olyan nagy az intim merete? Csalodnak, elszall minden erzelem es rogton dobjak a fiut, meg akkor is, ha elotte teljesen odaig voltak erte??

2011. júl. 30. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
A lányok mind felszínesek, szal ha nem vagy nagyon jóképű, jó eséllyel dobnak a kis p_csöd miatt.
2011. júl. 30. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
44%

[link]

örülhetnének, a világon a magyarok az elsők között vannak.

2011. júl. 30. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem volt penismeret nevű tantárgyam =s

Aha, ki lehet am. szúrni.

2011. júl. 30. 17:50
 4/16 anonim válasza:
Mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Nekem 9cm mereven van olyan lány akinek ez elég? Besorolhatóak ezek a lányok egy tipusba, mert ha igen akkor könnyebb lenne céltudatosan ismerkedni.
2011. júl. 30. 17:52
 5/16 anonim ***** válasza:
17:44 Ez a kutatás csak azt bizonyítja, h a magyarok MONDJÁK Európában a legnagyobbnak.
2011. júl. 30. 17:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt pasim,aki helyes volt,modell alkat,tiszta szerelembol jartunk,es nem mert velem lefekudni,mert azt mondta magara,hogy kicsi a szerszama,amikor azt mondtam neki hogy nekem nem szamit,meg hogy szeretem,vegul belement a dologba,szoval nekem nincs vele semmi bajom,es amugy meg a baratome 13 cm es sztem ez boven eleg...
2011. júl. 30. 18:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
14 cm bőven tökéletes.
2011. júl. 30. 20:20
 8/16 ancsikah válasza:
100%
Már bocsi de tényleg nem mindenkinek a méret a lényeg! A barátom is azt hitte hogy dobni fogom emiatt de engem nem érdekel. És tényleg vannak olyan lányok akiket ez tényleg nem zavar és sokan nem azért mondják mert sajnálják a fiút. És igen vannak olyan lányok akik a 9 cmrel megelégednek.
2011. júl. 31. 21:33
 9/16 A kérdező kommentje:

Persze, tisztaban vagyok vele, hogy nem minden lanynak szamit, ezert is kerdeztem ra ugy, hogy milyen "tipusu" lanyok lehetnek azok, akik mondjuk ezen az oldalon (is, meg mashol is) hangoztatjak, hogy mondjuk 17-18 cm alatt nem is beszelhetunk peniszrol, csak kis kukirol...

Az a helyzet, hogy nagykepuseg nelkul mondhatom, sok lanynal lett volna mar eselyem, de a peniszmeret-dilemmam miatt nem mertem veluk osszejonni es most neha azt erzem, hogy ezt talan jol is tettem, mert csak kudarc es szanakozas, lesajnalas lett volna a "jutalmam", eselyem sem lett volna megfelelni az igenyeknek es jol teljesiteni a szexben, maskor meg azt gondolom, hogy egy barom voltam, megbantottam lanyokat azzal, hogy fakepnel hagytam oket es persze igy en is baratno nelkul maradtam...

2011. júl. 31. 22:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát engem sem érdekel a péniszméret,viszont volt már dolgom eddig "kisebbel" és "nagyobbal" is.Cm-ben méreteket felesleges lenne mondanom.Sajnos mégsem volt még sosem hüvelyi orgazmusom,pedig 8 éve élek nemi életet...Szóval engem egyáltalán nem foglalkoztat a méret dolog.

Egy kis megjegyzés még: a szőrtelen pénisz nagyobbnak tűnik,mint az amelyik nagyon szőrös:-) Ja és igazából mindegy milyen,ha ápolt,és borostás vagy szőrtelen(nekem ez jön be).

2011. aug. 2. 00:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!