Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idôvel hány centit veszít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idôvel hány centit veszít a pénisz a hosszából?

Figyelt kérdés

Tehát 30 éves koromra hány centivel lesz kisebb mint most, 20 évesen?

Jelenleg szinte 0 zsír van rajtam és az erekcióm is olyan mintha 15 bar nyomás lenne a tökömben, de mondjuk 10 év múlva ha felszedtem egy jó pár kilót és az erekcióm sem a régi már, kb hány cm-el lesz rövidebb mint most?

2011. júl. 30. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és ha valaki kövér 18-20 évesen (95++ kg) és lead mondjuk 10et, akkor rákerül +1-2cm a farkára? o.o
2011. júl. 31. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
hát ezaz xDD szerintem ez totál f@szság. maximum kisebbnek tűnik, mert kövérebb vagy, ha meg kis cingár g.ci, nagyobbnak látszik... nem változtatja ez a méretét bszki :DD
2011. júl. 31. 22:58
 13/15 anonim válasza:
0%
30 éves korodra 10 cm körül , 27 év felett évi egy centi csökkenés. Homokosoknál évi fél centi, ezért választják sokan azt az utat. Bízz bennem, egy két seggbekuki és 70 éves korodra is lesz még farkad
2011. aug. 1. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
LoL xD még egy hülye. nyilván 27 év felett évi 1 cm csökkenés.. haggyá má! tehát a 45-50 éveseknek már nincs is farkuk? -.-
2011. aug. 1. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

persze h nem komolyan mondta, má mé vesztene vki 10cm-t 30 éves korig x.x

na de komolyan akik úgy gondolják h hízással csökken a méret azok mit mondanak a fogyásról? súlyvesztéssel nő? lehet h van benne vmi gőzöm sincs, bár elsőre nem igen hinném el

2011. aug. 3. 02:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!