Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idôvel hány centit veszít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idôvel hány centit veszít a pénisz a hosszából?

Figyelt kérdés

Tehát 30 éves koromra hány centivel lesz kisebb mint most, 20 évesen?

Jelenleg szinte 0 zsír van rajtam és az erekcióm is olyan mintha 15 bar nyomás lenne a tökömben, de mondjuk 10 év múlva ha felszedtem egy jó pár kilót és az erekcióm sem a régi már, kb hány cm-el lesz rövidebb mint most?

2011. júl. 30. 16:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5kg=1cm átlagosan. Attól függ, mennyire hízol el.
2011. júl. 30. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne szedj fel pár kilót, sportolj, esetleg ha nagyon nem megy, szedj tribulust, gyógynövény alapú tesztoszteron növelő.
2011. júl. 30. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:

O.o

szóval kellemetlen ha erekciód van? érdekes h ilyen nyomást érzel..

ez komoly h +5kg = -1cm?

2011. júl. 30. 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Az első vagyok. Igen, anno a Playboyban, vagy valami hasonlóban olvastam.

Egyszerűen körbehíznod a farkadat, eltűnik a hájrengetegben.

2011. júl. 30. 17:29
 5/15 anonim válasza:
Ne hízz meg. Miből gondolod,hogy 30 évesen már kevésbé lesz erekciód?
2011. júl. 30. 17:47
 6/15 NiFi válasza:

Ez mindig mulatságos - innen nézve - mikor valaki azt hiszi, hogy 30 - évesen már romlanak a testfunkciók.

Nekem most 41 évesen 40 bar nyomás van a péniszemben erekciókor ... ... tulajdonképpen örülök, hogy nem robban szét :)

A hízással meg nem a pénisz megy össze, hanem a hájtól egyre kevesebb látszik és kisebb rész a használható - nem kell elhízni.

Ám ha 30 évesen nem lesz az erekciód a régi, akkor kisebb és puhább is lesz ám nem a korod lesz az oka !

2011. júl. 30. 17:54
 7/15 anonim ***** válasza:

NiFi-nek igaza van.

20 éves vagyok, amikor 19 voltam, lefeküdtem egy 48 éves férfival. (szeretők voltunk pár hónapig)

Amikor szakítottunk, megköszönte, hogy megmutattam neki mi mindenre képes még mindig. Eleinte még merevedésre se volt képes, később olyan volt vele, hogy attól féltünk áthallatszik a szomszédba:)

Szerintem sok múlik a partneren, egy 20 éves kapcsolatban nehéz megkívánni valakit...

2011. júl. 30. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
+5kg=-1cm :O tehát ha 15 centis farkam van, és felszedek 75 kilót, eltűnik a péniszem? :OO
2011. júl. 30. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha 75 kilót zsírban felszedsz, mozogni sem fogsz tudni. És nem mellesleg tényleg eltűnne. Izomban nyugodtan fel lehet ennyit szedni, legfeljebb megbámulnak az utcán.
2011. júl. 30. 21:32
 10/15 NiFi válasza:
Nem eltűnik, csak átkerül egy másik dimenzióba ! :)
2011. júl. 30. 22:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!