Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, írnátok arra példát, hogy mit jelent az nálatok, amikor úgy fogalmaztok, hogy egy lány/nő "béna" a szexben?
Azaz mit csinál ügyetlenül?
Meg arról is írjatok, hogy láttok/láttatok-e esélyt arra, hogy valamilyen módon tudassátok ezt vele;
Esetleg nagyrészt ezért lett vége ennek a kapcsolatnak?
Második vagyok, azt hittem nő vagy, így más. :) Stresszoldó pia? Így főleg nem csodálom, hogy nem érted a válaszom. :D
Hülyeség egyébként amiket beszéltek, nincs fapna, csak béna férfi. :) Nap mint nap hallom nőktől, hogy olyan fiúval volt dolguk, vagy olyan a barátjuk, hogy nem áll fel neki mindig. Most akkor ha feláll, akkor vajon milyen csodás lehet a szexuális teljesítményük? Szerintem sejthető, ha bökdösnek csak egy lány akkor az bizony feküdni fog. Sok gyökér! Mindig, mindent egyszerűbb a nőkre kenni, bár ők sem angyalok. :)
58%-os jól beszél.
Egy Férfi úgy fel tudja tüzelni a nőt, hogy az egyszerűen NEM tud nyugodtan feküdni. Általában ezekre a férfiakra mondják, hogy Istenek az ágyban.
22/L
Eléggé béna lehetsz, ennyi :)
A nagy számok semmit nem jelentenek, vajon ebből a sok nőből hány gondol rá úgy vissza, hogy "hűűű ez IGEN, jó volt!"
vagy pedig, "Soha többé ne is lássam..."
? :)
én mindig azt gondoltam a szexről, hogy nem egymás sóhajtozásait kéne figyelni, mert a nagy hallgatózásban és figyelemben elnémulunk, ez pedig mint dominodőlés, utána vonzza a partner figyelését és hallgatózását.("ez most miért halkult el? vagy "sehol egy lihegés?" valamit rosszul csinálok?" stb)
aztán meg egymást bénázzák a másik háta mögött.
két szexelni akaró és egymás neméért vonzódó ember vajon hogy lehet béna?
gondolom az a nő aki deszkamód mozdulatlan, az nem is élvezi a szexet.
vagy volt olyan tapasztalat is, hogy de - csak éppen meg sem mozdult hozzá?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!