Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, írnátok arra példát, hogy mit jelent az nálatok, amikor úgy fogalmaztok, hogy egy lány/nő "béna" a szexben?
Azaz mit csinál ügyetlenül?
Meg arról is írjatok, hogy láttok/láttatok-e esélyt arra, hogy valamilyen módon tudassátok ezt vele;
Esetleg nagyrészt ezért lett vége ennek a kapcsolatnak?
Sajnálom, hogy ilyen fiúval volt dolgod. Ne foglalkozz vele, nem Te vagy a béna, a férfi dolga, hogy olyan izgalmi szintre vigye a nőt, hogy a legtüzesebb szexistennőt csinálja a legprűdebb nőből is.
Ha nem érted, hogy mit pofázok, PÜ. ;)
21/F
ma 13:18
Pontosan! Szóval a fap inákat nem kedveljük!
Hozok konkrét példát mert az exmnőm tökéletes erre.
A probléma ott kezdődött, hogy szerinte a férfi onnantól készen van hogy feláll a dákó, tehát onnantól nincs szüksége előjátékra, kényeztetésre. Orális kényeztetésről álmodni se mertem mert idézem "attól kisebesedik a szája" (Teljesen tiszta és higénikus, egészséges vagyok, azóta van másik nőm és neki nincs ezzel problémája) Persze ő elvárta hogy legalább fél órán át előmelegítsem, eközben semmit sem csinált csak átadta magát az élvezeteknek. Általában hamar meguntam már itt is, de azért még folytattam. A szexnél folyamatos a problémázás hogy neki ebben a pózban most nem jó, abban a pózban nem jó, próbáljuk így úgy. Ilyen konkrét eszmecsere alakul ki erről (több perces) Itt az esetek 60%ában lekókadt a kishaver és elment a kedvem az egésztől "jó akkor hagyjuk" alapon.
Szóval a szenvedély, spontánság, kölcsönös kényeztetés alapfeltétel. Meg ne úgy mozogj a dákón mint egy beteg csiga hanem ilyen erotikusabban ruganyosan érzékien.
kedves második: túlgondolkodtad az egyszerű kérdést :)
nincs szó ilyenről, egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mit csinál/nem csinál a nő, amit pedig kéne.
nekem furcsa a passzív hozzáállás, nehezen képzelem el, hogy "bénázik" valaki, aki szintén résztvevője és "akarója" a szexnek.
akkor az ilyen lányokkal el kéne beszélgetni egy kis stresszoldó pia kíséretében arról, hogy mi az általános véleménye a szexről.
én legalábbis így tennék, ha a csak amúgy érdekes lenne és tartósnak gondolnám.
vagy ezzel lőttek is a tartósságnak?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!