Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Óvszer méretek? Vannak különbö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer méretek? Vannak különböző méretek (pl: S, M, L, XL, XXL)?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hol találom meg hogy adott óvszer milyen méretű? Eddig hiába kerestem, sehol nem láttam méret besorolást. Nincsenek is méretezve?

Próbáltam már néhányat, volt amelyik szorított, volt amelyik könnyen lecsúszott, mások meg nagyon rövidek, némelyik pont jó volt, de csak márka szerint sikerült osztályozni őket.

Ha vannak méretek, akkor nekem milyenre van szükségem? 18 cm hosszú, átmérője 4,5cm/kerülete 14 cm

2011. júl. 30. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
van mini. nem elég az neked?
2011. júl. 30. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
első xDDD
2011. júl. 30. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

hát persze! be vannak sorolva, úgy ahogy írtad: S,M,L,XL stb

:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD:_ASD

2011. júl. 30. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
A dobozon mintha már láttam volna hogy hány mm-es. (Kisbetűs résznél keresd.) ;)
2011. júl. 30. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a gumi vastagságát jelöli...
2011. júl. 30. 10:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi első, majd kipróbálom a minit, látom neked is az a méret vált be.

Normális kérdésre (szerintem az) normális válaszokat várok.

Nem azt kérdeztem hogy "ugye nem gáz ha ekkora a farkam?", mert nekem tuti nem gáz (javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez nem számít kicsinek, teljesen átlagos), még sosem volt rá panasz :) :P.

2011. júl. 30. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
15-17körüli az átlagos (szerintem) szóval 15felett semmiképp nem kicsi!
2011. aug. 1. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Hi!

Én ezt sosem értettem...

22cm/6cm a farkam, ami elég nagynak mondható, de eddig minden kottont rátudtam húzni. XXL-t ki hord? 30 cm felett, vagy mi? :D

(Persze, ha tehetem akkor XXL-t használok, mert azért kényelmesebb)

2011. aug. 1. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen méretezés, mivel az óvszerek tágulnak, ezért egy méretben készülnek tudtommal.
2011. aug. 1. 18:25
 10/11 Dark Prophet ***** válasza:
En 19.5 vagyok hosszban, es engem is szorit nagyjuk meg kicsi. De en epp ezert csak olyannal csinalom aki megbizhato h egeszseges, es tablettat hasznal az aktuskor.
2011. aug. 1. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!