Ez lehet fertőzés? Hétvégi együttlétünkkor az óvszer kidörzsölt, azóta vannak különböző tüneteim. Részletek lent
Figyelt kérdés
Hétvégén együtt voltunk a párommal, és az óvszer eléggé kidörzsölt. Mai napig kicsit viszket ha hozzá érek, meg olyan furcsa érzés, talán kicsit égető. Ugye ez nem valami fertőzés? Bekentem Neogranormonnal tegnap este, meg ma reggel, de eddig nem éreztem változást. Lehet hogy a krém miatt olyan furcsa érzés amikor hozzáérek?2010. nov. 17. 18:51
1/10 anonim válasza:
Hüvelygombád lesz! Orvoshoz kell fordulni, pár napos kúppal meg fog oldódni a probléma.
2/10 A kérdező kommentje:
miből gondolod?
2010. nov. 17. 20:14
3/10 anonim válasza:
gomba vagy bakteriális fertőzés, és orvoshoz kell menjél ...neogranormonnal meg ne kenegesd, mert csak nagyobb bajt csinálsz...jelentkezz be a dokihoz, addig meg kamillás-cickafarkfüves ülőfürdő. hogy csökkentse a gyulladást
4/10 anonim válasza:
Viszketés, égő érzés az esetek túlnyomó többségében gombás fertőzésre utal! A bakteriális fertőzés sűrű sárgás-zöldes folyással jár, ami sokszor büdös is.
5/10 anonim válasza:
Sajnos én is sokat szenvedtem ettől a dologtól. Nem akarlak elkeseriteni, de nekem mindez azért volt, mert a párom mással is együtt volt, magyarán megcsalt. Hazahozta a bacit én meg jártam az orvost. Nekem sokat segitett a Sumetrolim, meg a zsurló-cicka tea, már az első csészétől megszünt az az égető érzés. De legjobb elmenni a nőgyógyhoz, ott egy boraxos öblitéssel rendbehoznak. Nekem pl. a kuppok egyszer sem használtak. Biztos, hogy hüvelygomba, hüvelygyulladás lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy már nem viszket. ha hozzá érek nem is igazán égető érzés, csak furcsa. és inkább belülről fáj amióta együttvoltunk, nem votlam elég nedves, akkor éreztem h teljesen kidörzsölt... nem lehet hogy ez inkább?
2010. nov. 17. 20:28
7/10 anonim válasza:
Még annyit, hogy nem ártana elhagyni a tusfürdőt, habfürdőt, ilyen-olyan illatositott szappanokat. Az intim lemosókat, legjobb a Laktacyd (szerintem) kell használni.
8/10 anonim válasza:
Én egyszer használtam óvszert, pont igy jártam, soha többet nem használtam. A vizeleted csip?
9/10 A kérdező kommentje:
nem nem csíp. Vagyis nem tudom, félek hogy már bebeszélem magamnak egy kicsit:D
2010. nov. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!