Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ezt az önkielégítést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ezt az önkielégítést próbáltad? Milyen lehet?

Figyelt kérdés

milyen lehet?

[link]

2011. júl. 29. 22:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Lányoknak: ne ezen rinyáljatok, vegyetek vibrátort... :P
2011. júl. 31. 23:24
 22/32 anonim ***** válasza:
23:24 Kétlem, h szükségünk lenne rá, elég füttyentenünk és 20 jópasi közül választhatunk. De az ilyen zsebhokis módszereket meghagyjuk nektek kockáknak ;)
2011. aug. 1. 01:08
 23/32 A kérdező kommentje:

jajde beképzelt valaki

csak nehogy egyszer egy jópaso letépje a meledet

2011. aug. 1. 08:14
 24/32 anonim ***** válasza:
xD hogy mit csinál??! Hol élsz te ember, zacskóban?
2011. aug. 1. 12:02
 25/32 A kérdező kommentje:
letépje a csöcsödet, aztán felzabáltassa a kutyákkal
2011. aug. 1. 16:05
 26/32 A kérdező kommentje:

tegnap 01:08

inkább úgy mondanám, hogy 20 jópasi is megkaphat téged, akár egyszerre is

aztán ne csodálkozz, a a pitbull letépi az egyik darab tőgyödet

hoznak a fiúk egy pitbullt ami leharapja

2011. aug. 2. 07:36
 27/32 anonim ***** válasza:
cigó vagy?:D Azok vannak iylen értelmi szinttel "megáldva":D Gondolom otthon láttad ezt a fajta magatartást, de hidd el, azok az emberek akikkel én találkozom, nem ilyen iq betyárok mint te, és azok nem otthon a gép elött recskáznak, mint egy kis b.uzi. De te csak ilyen kis porpafingó faszcibáló vagy drágám
2011. aug. 2. 10:47
 28/32 A kérdező kommentje:

először is nem vagyok az

másodszor nem vagyok se porbafingó, se recskagép, harmadszor pedig faszcibáló te vagy, mivel 20 faszi egyszerre is megakaszt, mostmár hiába tagadod

2011. aug. 2. 11:03
 29/32 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem fordult elő, h egyszerre 20 pasival, de gondolom szövegetértelmezni azt nem tudsz, barom. Hiába próbálsz támadni, révén, h a legjobb védekezés a támadás, attól még te maradsz ilyen pancser, akinek egy csaj se jön össze. Az meg más dolog, h én jól nézek ki, és ezt ki is használom. Én nem is szorulok ilyen gagyi tákolmány segédeszközökre, mint te. Ennyit órlad pancserkám ;)
2011. aug. 2. 14:45
 30/32 anonim ***** válasza:

Én megcsináltam és meglepően király lett! pár tipp:

-orvosi kesztyű kell!

-a levágott palack alján, körbe kell szikgszalagozni a peremét mert könnyen kivágja a gumit.

-nem muszáj kivágni az ujj tetejét elég ha kihúzod a tetején és rácsavarod a kupakkal mikor megtöltötted vizzel, +így újra lehet tölteni könnyen ha kihűlt a víz.

+így vákumos lesz ha bent van teljesen.

-a kivágott végű meg azért jó mert könnyű takarítani.

-0,5 L -es flakon kell

2011. aug. 3. 12:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!