Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt az önkielégítést próbáltad? Milyen lehet?
2011. júl. 29. 22:20
11/32 anonim válasza:
Menj inkább vegyél egy műpuncit! 2000-ért már kapsz egyet.
12/32 anonim válasza:
nem értem miért kell kivágni a kesztyűt?
13/32 anonim válasza:
most akkor az üvegben lévő viz adja meg a szilárdságot?
inkább maradok a kezemnél ez túlságosan bonyolult hogy megcsináljam.
14/32 anonim válasza:
pedig 100* jobb mint kézzel. :D
15/32 anonim válasza:
ahaaaaaaaaaa értem már:) ezt holnap reggel megcsinálom
16/32 anonim válasza:
vízzel szerintem nem lehet olyan jó. valami sűrűbb anyag kéne :D Méz? :D lol amúgy ne azzal a vegyi kesztyűvel, hanem a sima orvosi gumikesztyűvel kell ezt!
17/32 anonim válasza:
Ez nekem magas, én inkább maradok a régi jólbevált kezes megoldásnál, nem pertem azzal mi a baj.
18/32 A kérdező kommentje:
hol lehet orvosi kesztyűt venni?
gyógyszertárban? milyen árban?
2011. júl. 30. 09:57
19/32 anonim válasza:
Sima gumikesztyű is jó, nem csak az orvosi, azt meg bármely boltban kapsz. :D
20/32 anonim válasza:
Ilyenkor sajnálom, hogy nem férfiből vagyok, és nem próbálhatom ki.. :D Hogy a francba találták ezt ki?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!