Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a farkammal? Egyedül vagyok
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 22:06
11/19 anonim válasza:
egyedűl van? unatkozik? nem tudja mit kezdjen aktív nemiszervével? MASZTURBÁCIÓ!!!!!!! végezzen maszturbációs műveleteket!
12/19 anonim válasza:
Elsőre én is a maszturbálást ajánlottam volna,de azt már el sütötték íme néhány kreatív ötlet.
1.Tanítsd meg kártyázni.
2.Öntsd gipszbe formázz belőle szökőkutat és gyönyörködj.
3.Fond be a haját.
4.Kend be mézzel és csapd rá a szoba ajtót.
5.Keress egy magányos kiéhezett ötvenes nőt és jótékonykodj.
13/19 anonim válasza:
Gondolom szexhiányod van. Nekem is,de a szexhiányba már beletörődtem, ettől sokkal rosszabb a szeretethiány. Ha csak kihasználják az embert, de te magad nem számítasz, az pokolian tud fájni.
16/19 anonim válasza:
Sikerült valamit kezdened vele?
17/19 anonim válasza:
vágd le majd nyalogasd hogy tiszta legyen utánna szeleteld fel süsd meg serpenyőbe tedd ki tányérra szórd meg ételízesítővel borsal aztán majd késsel villával edd meg
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!