Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a farkammal? Egyedül vagyok
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 22:06
2/19 anonim válasza:
húzzál rá tescos zacsit, majd köss rá egy piros masnit.
8/19 anonim válasza:
rajzolj neki arcocskát és őltőtesd különböző barbi ruhákba.
9/19 anonim válasza:
Majdnem beszartam mikor elolvastam a címet.(az előző meg nyomott rá mégegyet xD)
De ne legyél önző, ha van farkad, oszd meg valakivel.Nem azért van, hogy csak magadnak tartogasd.Csomagold be,masni is mehet rá, ha akarod, menj le az utcára, és az első szimpatikus lánynak add oda, ajándék.
Ha jól sül el, nem leszel egyedül, ha rosszul, akkor holnap lesz programod.(a kórházban)
10/19 anonim válasza:
22:07 minden kérdésre be kell nyögni ezt a faszlevágós baromságot!? egyedül vagy ilyen h..lye vagy segít valaki?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!