Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szextől. Félek, hogy megváltozom és, hogy nem leszek már többé ilyen "gyerek" mert ugyanis ez a felnőtté válás egyik legmeghatározóbb pontja. És amikor köztük vagyok szó szerint egy 10 éves gyereknek érzem magam. (? )
Az osztálytársaim közül már senki sem szűz.Csak én és ahogy látom,nézem őket elvagyok keseredve megtörik az a,hogy is fejezzem ki "gyerek énjük" és átfejlődnek valami megtört,felnőtt...nem is tudom elmagyarázni...:s:S:s
miért van ez velem? 19F
mit tudok ez ellen tenni?
hogy mit tudsz tenni?
Felszedsz 1 ribancot a diszkóban és megdugod rendesen
Hokimatyi!
Te most szégyent hoztál a férfi társadalomra!!:)
de,de most miért...:O nem szoktam agyon verni a cerkám.
úgy érzem,hogy nem vagyok még kész erre...:s
"Az osztálytársaim közül már senki sem szűz"
Amennyire te tévedsz...:D:D:DDDddd
Így van.
Szerintem sem attól függ, hogy valakiben megmarad-e a "gyerekesség" vagy nem.
Elárulom: nem ettől fogsz felnőtt lenni. Nem ettől fogsz megváltozni. Te magad is írod, sok osztálytársad már rég nem szűz, sőt, mondok egy megdöbbentőt: 14-15 éves ismerőseim között is vannak, akik már nem azok. És azt hiszed, változott valamiben a viselkedésük, hogy már nem gyerekek? Nem. Ha valami változik, akkor nem ettől. (Inkább fordított az ok-okozati viszony: azért dugnak már fűvel-fával, mert annyira felnőttnek érzik magukat. És nem azért felnőttek, mert fűvel-fával dugnak.)
Annyi lesz az összes változás, hogy megtapasztalod, milyen jó dugni. Attól nem leszel sem bölcsebb, sem érettebb, sem felnőttebb.
értem amit irtok,de nekem még kell 3-4 év,hogy eljussak odáig,hogy szex
sajnos ilyen vagyok,de valamiért nem bánom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!