Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek a szextől. Félek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a szextől. Félek, hogy megváltozom és, hogy nem leszek már többé ilyen "gyerek" mert ugyanis ez a felnőtté válás egyik legmeghatározóbb pontja. És amikor köztük vagyok szó szerint egy 10 éves gyereknek érzem magam. (? )

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim közül már senki sem szűz.Csak én és ahogy látom,nézem őket elvagyok keseredve megtörik az a,hogy is fejezzem ki "gyerek énjük" és átfejlődnek valami megtört,felnőtt...nem is tudom elmagyarázni...:s:S:s

miért van ez velem? 19F

mit tudok ez ellen tenni?

2011. júl. 29. 21:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%

hogy mit tudsz tenni?

Felszedsz 1 ribancot a diszkóban és megdugod rendesen

2011. júl. 29. 21:22
 2/23 anonim ***** válasza:
aki már nem szüz,az lazábban veszi a szexet de egyén függö kire milyen hatással van az elsö szex.szerintem nem kell beállnod a sorba,majd a megfelelö lánynal megtörténik amikor kell
2011. júl. 29. 21:23
 3/23 anonim ***** válasza:
menyj papnak!
2011. júl. 29. 21:26
 4/23 anonim ***** válasza:

Hokimatyi!

Te most szégyent hoztál a férfi társadalomra!!:)

2011. júl. 29. 21:26
 5/23 anonim ***** válasza:
A szex nem tesz felnőtté ezt csak a tinilányok hiszik :)
2011. júl. 29. 21:27
 6/23 A kérdező kommentje:

de,de most miért...:O nem szoktam agyon verni a cerkám.

úgy érzem,hogy nem vagyok még kész erre...:s

2011. júl. 29. 21:29
 7/23 anonim ***** válasza:

"Az osztálytársaim közül már senki sem szűz"

Amennyire te tévedsz...:D:D:DDDddd

2011. júl. 29. 21:29
 8/23 emlya ***** válasza:

Így van.

Szerintem sem attól függ, hogy valakiben megmarad-e a "gyerekesség" vagy nem.

2011. júl. 29. 21:30
 9/23 anonim ***** válasza:

Elárulom: nem ettől fogsz felnőtt lenni. Nem ettől fogsz megváltozni. Te magad is írod, sok osztálytársad már rég nem szűz, sőt, mondok egy megdöbbentőt: 14-15 éves ismerőseim között is vannak, akik már nem azok. És azt hiszed, változott valamiben a viselkedésük, hogy már nem gyerekek? Nem. Ha valami változik, akkor nem ettől. (Inkább fordított az ok-okozati viszony: azért dugnak már fűvel-fával, mert annyira felnőttnek érzik magukat. És nem azért felnőttek, mert fűvel-fával dugnak.)

Annyi lesz az összes változás, hogy megtapasztalod, milyen jó dugni. Attól nem leszel sem bölcsebb, sem érettebb, sem felnőttebb.

2011. júl. 29. 21:31
 10/23 A kérdező kommentje:

értem amit irtok,de nekem még kell 3-4 év,hogy eljussak odáig,hogy szex

sajnos ilyen vagyok,de valamiért nem bánom...:)

2011. júl. 29. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!