Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » TApasztalatlan egy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TApasztalatlan egy sokkal tapasztalt férfival?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok összesen 2 pasival feküdtem le.. az egyikkel sokszor /3 év párkapcsolat/ s most tartok mert az új alakuló kapcsolatomban a férfi /29 éves/ sokkalta tapasztaltabb.. 2 4 éves kapcsolaton túl van meg sok alkalmi partneren a az évek sora alatt...

és kicsit félek, hogy nem tudom, mit kell tenni.. és nem tudom viszonozni úgy ahogy elvárja... :S

szerintetek ezt meg lehet érteni nem, hogy az ember nem épp ügyes az első együttlét alatt...? vagy ez olyan kedvromboló, meg alakuló kapcsolatromboló?

2011. júl. 29. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem az lesö együttlét különleges lesz mindenféleképpen és nem rossz értelemben.de ha tudja hogy nem volt sok párod,akkor beszélgethettek rola hogy tanitgasson,mert tapasztalatlannak érzed magad
2011. júl. 29. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
És mi a jó fészkes fenébe kell tapasztalat alapján eldönteni egy kapcsolatot? Nem mindegy, ha őt akarod? Ha ezen agyalsz akkor ne foglalkozz vele, mert egy kis éretlen tapasztalatlan vagy!
2011. júl. 29. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:

első.. köszi..

második köszi.. de írtam is hogy tapasztalatlan vagyok.. 2 pasival szexeltem 21 évesen.. :S és arra voltam kíváncsi, hogy ez nem e vet rossz benyomást a partnerre, hogy eléggé fogalmam sincs,mit hogyan.. és mi esik jól neki...

2011. júl. 29. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
első vagyok.szerintem örül majd neki hogy nem ment rajtad végig az ország és hogy sokmindent tanithat neked
2011. júl. 29. 20:51
 5/8 kovpet ***** válasza:
25%

"2 pasival szexeltem 21 évesen"

Szerintem a partnerek ideális száma 1 (EGY).

Sajnos kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy ez tényleg így legyen, ezért kell keresgélni, amíg (esetleg) megtalálod azt az egyet.

2011. júl. 29. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Te milyen nemű vagy?
2011. júl. 29. 22:09
 7/8 anonim válasza:
hátfigyu márbaszottálmosvagyok és lustavagyok elolvasni,szóval azért hogy nehogy férreértsem...: TE MELEG vagy?
2011. júl. 30. 00:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Én LÁny vagyok... :) 21 éves lány.. és a 2 pasival szeretkeztem eddig életemben, de nem egyszerre .. :)
2011. júl. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!