Tapasztalt vagy tapasztalatlan fiúval feküdjek le?
jaaj istenem.:D most elnyomott egy billentyűzetet. :)
szerintem tapasztaltabb.. vaagy:O inkább azzal akiben annyira bízol és szeretsz, hogy neki adnád a szüzességed.
Olyannal akit szeretsz és aki viszont szeret !! Olyannal akinek úgy érzed odaadnád a szüzességed, megbízol benne stb.
Ha a srác tapasztalatlan akkor érdekes lesz az első hiszen te is az vagy..szal mindketten. És így egyszerre veszítitek el a szüzességetek. Később nagyon fogtok kötődni egymáshoz ezért is. Szal nem baj ha tapasztalatlan, csak a védekezésről ne feledkezzetek meg !!
Ha tapasztalt sráccal van dolgod akkor szintén csak akkor feküdj le vele ha szereted, bízol benne stb. Egy tapasztaltabb srác ha tudja, hogy szűz vagy figyelni és vigyázni fog rád közben..nehogy fájjon stb.
Ha jó srácot választasz aki mellett önmagad lehetsz és nem szorongsz vagy hasonlók akkor jó lesz az első alkalom.
Meg persze ha elég idős vagy hozzá...nem mondjuk 13-14 :S
Szia!
Szerintem nem az a fontos, vagy legalábbis nem CSAK, hogy tapasztalt, vagy tapasztalatlan. Sokkal fontosabb, hogy szereted-e és ő viszontszeret-e. Ha igen, annyira mindegy, hogy volt-e már lánnyal előtted, mert őszintén vigyázni fog rád, és figyeli majd minden reakciódat.
A vélemények igazából megoszlanak ezzel kapcsolatban, ugyanis van aki azt mondja, hogy jobb tapasztalatlan fiúval kezdeni, mert nem lesz annyira „ciki”, hogy nem tudod még mit , hogy kell csinálni. Mások szerint viszont jobb a tapasztalt fiú, mert jobban tudja, hogy mi kell egy nőnek, tudja, hogy mire és mennyire kell figyelni, mit kell tenni, ha fáj, és nem esik kétségbe, ha esetleg fájdalmat okoz, mert tudja enyhíteni. Talán egy szűz lány is nagyobb biztonságban érzi magát egy tapasztalt férfi oldalán.
Bár még én is szűz vagyok, de szerintem jobb a tapasztalt férfi, pont azok miatt, amiket leírtam.
Várj még, nincs ezzel baj, ez egy olyan dolog, amit nem kell siettetni. Amikor itt lesz az ideje, úgyis mindegy lesz, hogy akit szeretsz, szűz-e vagy sem.
17/L
inkább velem:D még én is szűz vok
17f
Egy dolgot ne felejts el. Csak egy lövésed van. Ha rosszul választasz, képes hosszú évekre tönkretenni a szexuális életedet. Az ,hogy valaki tapasztalt, az nem azt jelenti ,hogy ő lesz a legjobb partner. De egy tapasztalatlan srác is ugyanúgy elronthatja ezt az éményt. Ismerd meg. Beszélgess vele sokat a témáról... Ha azt mondja neked ,hogy egy romantikus gyertyafényes vacsora után tangózás közben fogja lecsókolni rólad a ruhát, akkor felejtsd el mert csak gerincre akar vágni. Ha azt érzed egy fiúból ,hogy megérti, felfogja milyen jelentőségű dolog ez neked, akkor ő a megfelelő. (Mellékes ,hogy tapasztalt-e vagy nem)Ő oda fog figyelni minden rezdülésedre és tényleg egy élmény lesz amire mindíg örömmel fogsz gondolni.
Tehát... Ne azt nézd ,hogy tapasztalt-e hanem azt ,hogy RÁD figyel-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!