Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tapasztalt vagy tapasztalatlan...

Tapasztalt vagy tapasztalatlan fiúval feküdjek le?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy elveszitsem a szűzességem. :D
2009. szept. 7. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként egy szűz gyerekkel jobban jársz mert akik tapasztaltabb sokkal erősebben fogja bedugni megszokásból a szüzek meg szép lassan mennek beljebb

17f

2009. szept. 7. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát, nehéz kérdés. Van aki, tapasztaltan is béna. Van aki szűzen is olyat tud nyújtani, hogy örök emlék marad. Volt barátnőm volt az első lány akivel lefeküdtem, de meg volt elégedve szerény személyemmel. :) De olyat válassz aki foglalkozik veled, meg szeret is, ahogy az előző válaszadók is írták.
2009. szept. 7. 22:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat : )

15/L

2009. szept. 7. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy van barátod?
2009. szept. 8. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
22:38-as szerintem olyan nincs hogy tapasztalt és béna :D vagy béna vagy tapasztalt :) És a kérdezőtől kérdezném hogy van választási lehetőséged vagy miért kérdezed?:)
2009. szept. 9. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:

"22:38-as szerintem olyan nincs hogy tapasztalt és béna :D vagy béna vagy tapasztalt :) És a kérdezőtől kérdezném hogy van választási lehetőséged vagy miért kérdezed?:)"

Arra értettem, hogy hiába dugott már párszor, fogalma sincs arról miről szól a szex(csak annyit tud mit hova kell dugni). Vagy épp nem figyel oda a partnerére.

2009. szept. 9. 23:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia kedves Kérdező!

Egyetlenegy a fontos: hogy legyenek kölcsönös érzelmek. Ha ez megvan, akkor mindegy, hogy a fiú is szűz-e még vagy már nem :)

2010. jan. 30. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!