Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok? (lányok véleménye érdekelne elsősorban)
Izgat a női hónalj, legszívesebben nyalogatnám és szagolgatnám, ráélveznék, ha szőrös az sem baj. Ezt a fétisemet még sosem éltem ki, mert szégyellem és bátorságom sincs kipróbálni (max fizetőssel)
25/F
Én szeretem végignyalogatni minden egyes porcikáját beleértve a hónalját is :)
Szerintem nem para, ha elmondod egy komolyabb kapcsolatban a barátnődnek, hogy erre vágysz max kicsit furcsán néz de nem hiszem, hogy kiakadna:) Max ha csiklandós... :)
egyszer láttam egy filmet, amiben volt egy ilyen hónaljfétises pasas. persze vígjáték volt. :D
amúgy szerintem perverzió, de még a jobbik fajtából. csak picit gáz.
Engem is mindig nagyon felizgat, amikor a barátnőm hónalját szagolgatom, vagy nyalogatom. Pontosabban nyalom.
Főleg akkor, ha kicsit izzadt. Ő eleinte nem szerette, mondván, hogy büdi, és nem is akarta engedni, de végül csak rá tudtam venni! Most már azt mondja, hogy szereti ő is.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindennapos nálunk ez a tevékenység, kb. havonta egyszer tesszük ezt a szex részévé. Engem baromira fel tud izgatni, úgy nyalom, mintha puncit nyalnék!
A lényeg: Nincs ebben semmi gáz, csak annyit jelent, hogy működik köztetek a kémia! (vonzónak, illetve izgatónak találod a partnered illatát)
És általában ő is szereti az én izzadságom illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!