Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok fiúk! Remélem nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marissa18 kérdése:

Lányok fiúk! Remélem nem túl indiszkrét kérdés. De nektek milyen volt az első együttlét? Jó? Rossz? Tapasztalatok? ÉN 11 hónapig vártam az elsőre a barátommal ennyi idő kellett hogy felkészüljek. De nagyon jó volt. És megérte várni.

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 23:54
 1/10 twinky ***** válasza:
76%
Jo volt, de jobb lett volna, ha nem a plebanos bacsi az elso...
2011. júl. 28. 23:58
 2/10 jekyll-fan ***** válasza:
56%

jó volt (bár csak 1hete vtam együtt a barátommal, és ő volt nekem az 1. ilyen téren) :-)

15/L

2011. júl. 29. 00:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1 éve voltunk együtt, nekem ennyi idő kellett. Addigra én majdnem 18 voltam, a barátom 19. Megérte várni, nem elkapkodni és lelkileg teljesen felkészülni rá- a kezdeti fájdalmat leszámítva (vérezni nem véreztem) csodálatos érzés volt, életem legszebb éjszakája. Soha nem fogom elfelejteni. Azóta is Ő a párom, és ha minden jól alakul, akkor Ő is lesz az egyetlen, örökre. :)

20/L

2011. júl. 29. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó volt de lehetett volna jobb is. Akkor 6 hónapja voltunk együtt a barátommal,úgy képzeltem el hogy az elsőnél lesznek gyertyák,zene,rózsaszirmok de aztán egyik se volt.

18/L

2011. júl. 29. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:
jóvolt.bár eléggé fájt, de nem véreztem. :)
2011. júl. 29. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó volt, nagyon elhúztuk az előjátékot, de megérte. Olyan volt az első, mintha már nem is az első lett volna, de a második, már fájt picit. Én 3 hónap után voltam vele, de előtte már ismertük egymást régóta.

20L

2011. júl. 29. 00:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem úgy történt, ahogy a fejemben terveztem(gyertya, sötét, rózsa...úgy látszik, ez így megy a lányoknál:D), de nagyon jó volt, kicsit sem fájt, sőt, el is mentem. Akkor voltunk együtt 3 hónapja.
2011. júl. 29. 01:10
 8/10 anonim ***** válasza:
én nem tudom még nem volt meg :) de már fantáziáltam róla 14/f
2011. júl. 29. 01:14
 9/10 anonim ***** válasza:
már több, mint 1 éve voltunk együtt...olyan spontán jött a dolog, nem terveztük és így nem is készültem fel rá lelkileg vagy valami...Mindkettőnknek az első volt. Picit fájt, nem véreztem. Alapvetően jó volt, de nem az a romantikus izzadós erotikus...jókat nevettünk a bénázásainkon :) 21L
2011. júl. 29. 07:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Fájt, meg vérzett is, de azért jó volt. 5 hónapja voltunk akkor együtt a barátommal.17 voltam akkor.

Csak annyi volt a gáz, hogy utána alig tudtam leülni.

18/F

2011. júl. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!