Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok, nektek a "normál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, nektek a "normál" vagy a körülmetélt pénisz tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Melyik az esztétikusabb?
2011. júl. 28. 21:18
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
De attól még nem fognak kidobni az ágyból, ha kiderül, hogy körül vagyok metélve?:D
2011. júl. 31. 11:36
 22/40 anonim ***** válasza:
97%

Aki amiatt kidob, hogy körül vagy metélve, az egy bunkó. Nem találkoztam még metélt sráccal, ha úgy hozná az élet, hogy körülmetélt barátom lenne, biztosan megszoknám.

Amúgy miért vagy körülmetélve?

24/F

2011. júl. 31. 11:49
 23/40 anonim ***** válasza:
93%
én nem rúgnálak ki :)
2011. júl. 31. 12:10
 24/40 anonim ***** válasza:
93%
Én személy szerint nem rúgnálak ki emiatt, majd csak megtanulnám kezelni, főleg ha nem annyira ronda, az én péniszem is körülményes kicsit, ahhoz is szakértelem kell. Persze alkalminál más a helyzet, ott engem is kidobnának helyes srácok mikor levenném a pólómat. :)
2011. júl. 31. 12:51
 25/40 A kérdező kommentje:
11.49, azért, mert szűkebb volt a fitymám és mereven kicsit feszült rajta. De meg lett hagyva a fitymából egy kevés, szóval verni lehet, csak rá kell érezni:)
2011. júl. 31. 17:07
 26/40 anonim ***** válasza:
97%

Hát nemtom azért kicsit meglepődnék ha egy körülmetélt sráccal lennék. Mert tényleg azt máshogy kell verni meg gondolom érzékenyebb vagy nemtom.

Mindenesetre mindegy mi van ha egymásnak tetszenek, akkor max tanácsokat adnak egymásnak, hogy mit hogy csináljon a másik.

2011. júl. 31. 17:46
 27/40 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem, úgy jó, ahogy a természet megalkotta. (Afrikában és a Közel-keleten lehet, hogy gondot jelent a tisztálkodás, és nincs más megoldás, mint, hogy levágják a koszos részeket, mert a kés közelebb van, mint a víz, de kulturált helyeken van fürdőszoba.)

A körülmetélt pénisz, olyan mint egy bot, feszül a bőr a törzsön, nem mozdul normálisan, mint egy egészséges péniszen, és így mindenféle behatolás a másik partnernek elég fájdalmas, ha nem használnak síkosítót. A csonkolás miatt átvágják az érző idegek jelentős részét, ami miatt a makk teljesen érzéketlen lesz. Ezért sokkal nehezebb kielégülni, mert sokkal tovább kell izgalmi állapotban tartani.

(A letapadt, vagy fitymaszűkületes péniszt minden esetben jól lehet gyógyítani csonkolás nélkül is, akár apró bemetszésekkel.)

2011. aug. 1. 09:54
 28/40 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak hátrányom származott eddig abból, hogy körülmetélt vagyok :(
2011. szept. 23. 19:35
 29/40 anonim ***** válasza:
56%
Nekem csak bajom volt a körülmetélésből. Kiszáradt, rossz tapintású a makk... feszül, fáj az egész... igazából csak pisilésre tudom használni :(
2011. nov. 2. 17:37
 30/40 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mindkettő nagyon tetszik :)
2011. nov. 6. 12:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!