Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nektek a "normál" vagy a körülmetélt pénisz tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Melyik az esztétikusabb?2011. júl. 28. 21:18
3/40 anonim válasza:
Normál. Szerintem az a legszexibb, amikor ernyedt állapotban olyan hosszú a pénisz, hogy csak a makk feléig ér a fityma. Amúgy még nem volt dolgom körülmetélt sráccal.
24/F
6/40 anonim válasza:
"és neked mien előtem lévő?:D"
Kb. olyan, mint amit leírtam. ;)
8/40 anonim válasza:
Nem találkoztam még körülmetélttel, de sztem ahogy valaki leírta ha az álló farkon egy kis fityma van annál jobb nem nagyon van. Főleg ha megcsillan egy kis nedv is ahhh.
Bocs a túl meleg hozzászólásért, ha az volt :P
20/F
9/40 anonim válasza:
A körülmetélt szerintem nagyon ritka. Én se láttam még olyat.
10/40 anonim válasza:
Én már úgy vagyok vele mindegy csak nézzen ki jól a pártner. Ha körülmetélt körülmetélt legalább meglepi. Ezért nem fogom otthagyni ha beleszeretek.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!