Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marissa18 kérdése:
Normális hogy az első szeretkezés utáni napokban tapasztaltam pár csepp vért? Meddig fog ez tartani? És minden szeretkezés után ez lesz? Vagy csak az első után? És védekeztünk óvszerrel de mennyi az esély hogy netán mégis baj legyen?
Figyelt kérdés
Egy év után most feküdtem le elősször a barátommal. Nagyon jó volt. Megérte eddig várni úgy érzem. Nem is véreztem semmi baj nem volt. Viszont másnapra tapasztaltam egy kis vért. Csak pár cseppet.Védekeztünk.Óvszerrel.De azért bennem van a félelem hogy nehogy terhes legyek. Mert nem véd az óvszer sem 100%osan ugyebár.Gyógyszert viszont nem nagyon szeretnék még szedni.18 éves vagyok.2011. júl. 28. 20:13
1/1 anonim válasza:
Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!