Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök ujjal, esetleg valamilyen segédeszközzel szeretné kényeztetni az ánuszotokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem örülnétek neki, vagy inkább viszolyognátok tőle, visszataszítónak találnátok? (Nem csak normális válaszokat várok! :D)
2011. júl. 28. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem teljesen felizgat, ha szeretkezés közben odanyúl a barátnőm, és ott is izgat az ujjával.

De akár 69 helyzetben is "jöhet"! Miközben én nyalom a punciját, a fenekem teljesen az övé, hiszen ott van az arca előtt! Azt csinál vele, amit csak szeretne! Be is nyalhat, vagy egy kicsit bedughatja az ujját is! Szerintem ez nagyon izgató!

De azt is kipróbálnám, hogy egyszerre nyaljuk egymás fenekét!

2011. júl. 28. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Nyilván kellemetlen a pasiknak, ha a fenekükhöz nyúlnak eleinte és furcsa.... De akármelyik akármit mond, MIND élvezi ha kinyalják vagy megujjazzák. :)

(A melegek nem véletlenül csinálják. Élvezetes.)

2011. júl. 29. 02:27
 13/15 anonim ***** válasza:

" MIND élvezi ha kinyalják vagy megujjazzák."

csak a magad nevében beszélj ;)

2011. júl. 29. 09:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 29. 11:31
 15/15 anonim válasza:
100%
Az én pasim imádja ha az ujjammal vagy a nyelvemmel arra elkalandozok kicsit...:) 26/L
2011. júl. 29. 12:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!