Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök ujjal, esetleg valamilyen segédeszközzel szeretné kényeztetni az ánuszotokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem örülnétek neki, vagy inkább viszolyognátok tőle, visszataszítónak találnátok? (Nem csak normális válaszokat várok! :D)
2011. júl. 28. 18:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Én biztos furcsán néznék rá. Az én ánuszomat senki nem buzerálja...
2011. júl. 28. 18:32
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
ne*
2011. júl. 28. 18:32
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Én szeretném de ne azonnal egy hatalmas műfxxxal...

Előbb próbáld meg kézzel, elősször mintha véletlen lenne, ha bejön neki akkor mehet. az újjaddal dörzsölheted, majd akár nyelvvel is ingerelheted neki, ha ez mind oké próbáld bedugni az újjad. De vbrátort csakis közös megeggyezés után :).

2011. júl. 28. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
22%

Mint például műf@sszal? Onnan már nem sok különbség az igazi... Ennyi erővel akár b.zi is lehetnék...

Hát most hogy végiggondolom - inkább neeeeee!!!!

2011. júl. 28. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt egy barátnőm aki amikor orálisan kényeztetett néha a prosztatámat is izgatta az ujjával.

Egészen különleges élmény, nem bánom, h volt benne részem. :-)

2011. júl. 28. 18:48
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Sztm meg igen is be válalható dolog, ha ezt lányoktól elvárják, azért mert az szűkebb. Fiúnak meg ott a prosztatájuk.

Szóval mégmielőtt nagyok az elvárások fiúk, előtte képzeljétek magatokat a csajok helyébe.

2011. júl. 28. 18:49
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

18:49

azoknak turkálj a seggébe, akik tényleg el is várják az anált, csak azért mert ott szűkebb. nem minden férfi várja el.

2011. júl. 28. 19:25
 8/15 anonim válasza:
25%
beszarnák közbe vagy eltörném az ujját xDD
2011. júl. 28. 19:28
 9/15 anonim válasza:
Az én barátnőm tudja h útálom ha csak közeledik is hozzá, és direkt h felbosszantson szokta úgy megfogni a fenekem h mélyre markol, akkor leteremtem és megint lenyugszik egy hónapra. ha új csajjal lennék és az konkrétan oda nyúlna marha ideges lennék, tutira szájba verném, fogdossa a saját segglyukát ...
2011. júl. 28. 20:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Én a barátomnak egyszer véletlenül benyúltam,kicsit furcsállotta,de aztán síkosítóval direktbe is ki lett próbálva a prosztatamasszázs és annyira jó volt neki,hogy néhanapján meg is kér rá ;)
2011. júl. 28. 21:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!