Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erről mit gondoltok? (értelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mit gondoltok? (értelmes válaszokat kérek)

Figyelt kérdés

Van 2 pasi,akiknek én is bejövök és ők is bejönnek nekem.

Mindkettővel lefeküdtem már,és egyszerre is szóval hármasban.De őket ez nem zavarja,csak azt akarják hogy velük legyek.Otthagyjam őket,és kezdjek új kapcsolatot?

2011. júl. 28. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
háth neharagudj..de ez tényleg durva hogy egyszerre mind 2-vel lefeküdtél....de ha ez télleg ne zavarja őket akk nagyon szerethetnek téged...és válassz közülük..HA TUDSZ..ha nem akk hagyd ott őket
2011. júl. 28. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
akkor ennyi erővel a fiúk is r.ibancok. Mind2. De nem?Szal, nehogy már csak megint a lány legyen megtalálva. Jól teszi, fiúként ugyanúgy belemenne nagyon sok mindenki a plusz2 lányos felállásba. Szóval sztem nem kéne k.urvázni. Ha védeeztek tök oké, kipróbáltad ezt is, de sztem is választani kéne, hosszút távon csak akkor érdemes ezt folytatni, ha csak az élvezet köt össze.
2011. júl. 28. 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:

"Otthagyjam őket,és kezdjek új kapcsolatot?"

En sem vagyok féltékeny tipus. Ha gondolod szivesen beszállok 3.-nak.

2011. júl. 28. 18:42
 4/12 A kérdező kommentje:
1. kommentelő értelmes ember lehetsz....2. kommentelő köszönöm :D
2011. júl. 28. 18:42
 5/12 A kérdező kommentje:
kösz az ajánlatot :D
2011. júl. 28. 18:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
2011. júl. 28. 18:45
 7/12 pötty! ***** válasza:
Ha nincs szükséged komoly kapcsolatra, csak szexre és ez a felállás mindenkinek megfelel akkor miért kéne otthagyni őket? :)
2011. júl. 28. 18:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem csak szexre kellenek hanem igazából szeretem őket.
2011. júl. 28. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Horny lettem. Megnéznélek benneteket úgy végig 3-asban.

Ha mindkettőt szereted, az vad lehet!

2011. júl. 28. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
..és mind a kettőt egyszerre és ugyan úgy szereted?..vagy van különbség?..az a helyzi hogy előbb utóbb az egyik jobban fog vonzani vagy egyik se nem tudom egy ilyen kapcsolat milyen tartóssá válhat de kívánom neked akár milyen döntést hozol ne szenved sokat!
2011. júl. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!