Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, szűz, és nagyon szeretnék már lefeküdni valakivel. Ez normális?
Figyelt kérdés
És nektek milyen tapasztalataitok vannak a szexpartnerkeresőkről? A maszti már nem elég:( Vagy csak nem jól csinálom, nem tudom...:/2011. júl. 28. 16:27
11/12 anonim válasza:
Szia! nem baj hogy 17 évesen még szűz vagy ez szép dolog hidd el,és tudod hogy az első szexnek mindig szerelemből kell hogy meg történjen! én is még 18 vagyok és szűz,és persze én is kívánom a szexet,de ne add oda magad egy olyan srácnak aki csak arra menne hogy "csak szex és más semmi" ismerd ki jól a srácot,mielőtt kapcsolatot szeretnél vele.Sok Sikert:).
12/12 anonim 

válasza:

Hello! Sikerült már valami/valaki azóta? Írj választ.
Hello
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!