Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, szűz, és nagyon szeretnék már lefeküdni valakivel. Ez normális?
Figyelt kérdés
És nektek milyen tapasztalataitok vannak a szexpartnerkeresőkről? A maszti már nem elég:( Vagy csak nem jól csinálom, nem tudom...:/2011. júl. 28. 16:27
1/12 anonim 

válasza:

Csak olyannal tedd, aki szeret, és te isszereted. Vagy add el vaterán :D
Sok olyan kiéhezett, kanos ember van, aki megtenné neked... :D
5/12 Tyler913 

válasza:

Azert ez kamugyanus.Szerintem inkabb 17 eves,szuz,kanos srac lehetsz,aki itt szorakozik...
Ha egy lany szexelni akar,barhol megkaphatja,nincs szuksege szexpartnerkeresore.
7/12 anonim 

válasza:

Drágám ne k.rvulj el már rögtön az elején
8/12 anonim 

válasza:

teljesen normális. keress egy srácot, de ne csak szexre mert akkor elindul a lavina...
9/12 anonim 

válasza:

ha miskolci vagy írj, nem nagyon számít ha nem vagy modell xd
f17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!