Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szex közben belevizelek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szex közben belevizelek a barátnőm vaginájába, abból lehet probléma?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

sztem is elég undi:D

ettől függetlenül én is tudok álló pénisszel vizelni bár nem egy leányálom :D:D

19F

2011. júl. 28. 13:16
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

Viccesek a válaszok. A vizelet cseppet sem fertőzésveszélyes, hacsak nincs valami fertőzése alapjáraton az illetőnek. Egészséges ember steril vizeletet produkál. Ezért tanácsolják pl a túlélőkalauzokban,hogyha nincs mit innod, idd a pisidet, és pl ezért van, h egyes elvetemültek bőrápolásra használják a saját vizeletüket, állítólag csodákra képes.

Hogy a kérdésre válaszoljak, ha mindkettőtöknek bejönne, akkor nem lehet belőle gond. Egészségügyi biztosan nem. A gond akkor van, ha már az egyszerű hétköznapi szexet nem élvezitek, és csak így tudtok kielégülni. Engem is izgat a gondolata, h a partnerem a fenekembe pisiljen vagy csak egyszerűen lepisilje a nemi szerveimet. Ez színtiszta bdsm...

22/L

2011. júl. 28. 13:17
 13/25 napietus ***** válasza:
100%
maga a vizelet valóban steril amikor távozik. utána viszont kiváló baktériumtenyészet. erről ennyit.
2011. júl. 28. 13:21
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
13:21: gondolom nem akar a lányzó összepisilt puncival mászkálni még két hétig...
2011. júl. 28. 13:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet álló pénisszel vizelni csak célozni a WCbe nehéz bmeg xD
2011. júl. 28. 13:27
 16/25 napietus ***** válasza:
100%
nem kell ahhoz két hét. meg úgy nem tudja kimosni, hogy abszolút ne maradjon benne.
2011. júl. 28. 13:31
 17/25 A kérdező kommentje:

Igen, ez tény, hogy a vizelet iható, kb. egy óráig, aztán nem ajánlott, mert elszaporodnak benne a baktáriumok. Legalább is Bear Grylls ezt mondta. Ő meg már csak tudja. :D

Utána meg logikus, hogy az ember tisztálkodik. Meg a hüvelynek amúgy is van öntisztitó funkciója.

2011. júl. 28. 13:43
 18/25 A kérdező kommentje:
ma 13:17 Ha a pasid nem akarja én szivesen megtezem. :D
2011. júl. 28. 13:43
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

nono, te csak a saját barátnődet pisilgesd :D Ez nem egy olyan dolog, hogy én most arra vágyom, h valaki lepisiljen, mindegy, hogy ki...épp ellenkezőleg, ha valakiről úgy érzem, hogy örülnék neki, ha megtenné, akkor az azt jelenti, hogy már valami egészen különleges, bensőséges, szoros kapcsolatot és mérhetetlen elfogadást, bizalmat és szeretet érzek az irányába. Szerencsére van egy ilyen párkapcsolatom kialakulóban, ahol a másik fél is perverz, mint én :)

22/L

2011. júl. 28. 13:51
 20/25 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 13:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!