Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex közben belevizelek a barátnőm vaginájába, abból lehet probléma?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:06
2/25 A kérdező kommentje:
Ő is benne lenne :P
2011. júl. 28. 12:09
3/25 anonim 

válasza:

nem tudom, hogy van ez a férfiaknál általában, de a párom elmondása szerint szex után, amíg merevedése van eléggé nehezére esik a pisilés... De ha neked összejött és tényleg "belevizeltél a barátnőd vaginájába", IGEN, ELÉG NAGY BAJ! egy csomó fertőzést elkaphat így. Ja és mellesleg menj el orvoshoz, ha vizelettartási problémáid vannak. Undorító ilyesmit művelni!
4/25 anonim 

válasza:

Szex közben álló f*sszal nem tudsz h*gyozni, egyébként meg hülyék vagytok, nem kicsit...
Hogy lenne e baj belőle, azt nem tudom, de nem ajánlanám, végső soron az szemét, amit kikukáz a szervezeted...
5/25 A kérdező kommentje:
Végül is ez a pisi szex egy extrém formája. És ha az ánuszába menne? Végül is ott is végtermék van csak más féle.
2011. júl. 28. 12:29
6/25 lilla89 

válasza:

DE beteg vagy! Nem is lehet vizelni csak ha elernyed! De ha meg elernyedt hogy akarod a fenekébe dugni?
7/25 anonim 

válasza:

Osztom azt a véleményt, hogy álló hímvesszővel nem lehet vizelni. Egyébként, ha a hüvelyébe engednéd az szerintem tuti fertőzés lenne a popó az elméletileg nem fertőződhet olyan könnyen de megjegyezném, hogy nem vagyok orvos.
8/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy vannak mások ezzel, de én tudok álló pénisszel is vizelni. Szóval ez nem akadály.
2011. júl. 28. 12:43
10/25 anonim válasza:
fertőzést fog kapni az tuti és oltári gusztustalan.
gratulálok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!