Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teherbe esett mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe esett mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagy hibát követtem el. Párszor szexeltem egy csajjal, akit nem szeretek, nem is az esetem. Duci csaj, de jó alakja van, ( arányos test, gyönyörű arc kb 170 cm 80 kg. ). Mindig is kedveltem, de valahol tudtam mindig hogy ő többet is szeretne. De már az elején tisztáztuk, hogy ez csak ennyi. Jó volt vele, 23 vagyok Ő 27. Általában óvszert használtunk, ám utoljára lekerült a gumi, anélkül is betettem neki, nem benne mentem el, mégis terhes lett.

Mit csináljak?

Azt mondja elveteti a babát, mert nem akarja egyedül nevelni, magához láncolni sem akar. Közben meg nagyon fél, szerintem annyira nem akarja elvetetni, de nem lát más választást. A véleményemre kíváncsi én egyenlőre nem tudtam neki mit mondnai.

2011. júl. 28. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18-20 at akartam írni
2011. júl. 28. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézd, szép tőled, h egyáltalán fontolóra veszed a baba megtartását, de ne tedd! Egy gyerek nem fog titeket együtt tartani! Hidd el a lánynak később fájdalmasabb lesz, ha gyerekkel együtt hagyod el őt( még akkor is,ha a gyerek további nevelésében számíthat rád)! Így ne alapíts családot! Ráadásul így megfosztod magad a szerelemtől! 26/L
2011. júl. 28. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!