Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teherbe esett mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe esett mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagy hibát követtem el. Párszor szexeltem egy csajjal, akit nem szeretek, nem is az esetem. Duci csaj, de jó alakja van, ( arányos test, gyönyörű arc kb 170 cm 80 kg. ). Mindig is kedveltem, de valahol tudtam mindig hogy ő többet is szeretne. De már az elején tisztáztuk, hogy ez csak ennyi. Jó volt vele, 23 vagyok Ő 27. Általában óvszert használtunk, ám utoljára lekerült a gumi, anélkül is betettem neki, nem benne mentem el, mégis terhes lett.

Mit csináljak?

Azt mondja elveteti a babát, mert nem akarja egyedül nevelni, magához láncolni sem akar. Közben meg nagyon fél, szerintem annyira nem akarja elvetetni, de nem lát más választást. A véleményemre kíváncsi én egyenlőre nem tudtam neki mit mondnai.

2011. júl. 28. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha még te sem tudod eldönteni, akkor mi mit mondjunk?

Akarod a babát vagy sem? Ha akarod,akkor fel kell készülnöd, hogy nem csak egy anyja lesz a gyerknek, hanem mint apa részt kell venned a nevelésben. Ezt meg tudod csinálni? Bár nem hinném, különben fel sem tettél volna ilyen kérdést. A lány el akarja vetetni, vetesse. Te sem vagy annyira ellene szerintem.

2011. júl. 28. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:

27évesen felelőtlenség volt engedni, neked meg nagy könnyelműség volt megtenni.

Nos, szerintem becsüld meg a hozzáállását. Teljesen reális.

Mindenképpen állj mellette, és segíts neki amiben csak tudsz.(anyagilag is!) Ennyi gerinc legyen benned.

Most majd jönnek a magzatvédő humanisták,őket innen csókoltatom.

2011. júl. 28. 10:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Tudom, hogy ha én azt mondanám vállaljuk közösen a babát ( összeköltözés minden ) akkor belemenne mert szerintem többet érez irántam mint én iránta. Vagyis inkább szíve szerint belemenne, de az esze azt súgja, hogy ne mert jövöje nem sok lenne a kapcsolatnak. És egyedül meg nem akarja felvállani, úgy sem ha "távolról" támogatnám.
2011. júl. 28. 11:09
 4/12 anonim válasza:
45%
ha elveteti a babát, szerintem elég nehéz lehet azzal tudattal tovább élni, h megfosztott valakit az élettől... és neked is ezzel a tudattal kell tovább élned, ha beleegyezel.
2011. júl. 28. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez te sem gondolod komolyan. Összeköltözés, meg közös gyerek. Ne b@aszd el az életét, meg a gyerekét sem.

Nem érzel iránta semmit, csak jó volt vele dugni egyet. Ez nem lehet alap egy gyerekhez!!! Legalábbis jobb esetben.

2011. júl. 28. 11:14
 6/12 A kérdező kommentje:

11.14

Szerinted nem lehetne később megszeretni? Mármint a szerelemből egyszer úgyis szeretet lesz.

Bár nem fontolgatom annyira ezt a dolgot mert szerelmes akarok lenni abba akvel összekötöm az életem.

De mit csináljak ha már így alakult.

2011. júl. 28. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Röviden? Nem. Ha már itt a kezdetektől nincs meg az, ami kell, később sem lesz. És épp magad mondtad el most is, hogy nem erőltetnéd.

Szerintem itt nincs kérdés. Segíts a lánynak ahogy csak tudsz.

Jah, és a magzatvédők meg ne beszéljenek hülyeségeket.

2011. júl. 28. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Vállald be!Sokáig én sem akartam gyereket,és egyszercsak mégis megjött a pici. Rájöttem,hogy ennek az egy dolognak van igazán értelme az életben.
2011. júl. 28. 11:26
 9/12 A kérdező kommentje:

11.26

23 évesen ilyen feltételekkel vállaljam be?

2011. júl. 28. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyu 23 évesen pont ideális a baba, de most nem erről van szó!!!!!!

23 éves vagy nemtom még tanulsz vagy már dolgozol, de ha nincs egy rendes állásod és még a csajt sem szereted ne vállald be! Nem érdemes így belemenni egy gyerekbe.

Mindenképpen vetesse el, vagy ha nem akkor legalább 10, 20 évig legyetek együtt és neveljétek rendesen a gyereket.

2011. júl. 28. 13:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!