Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha erről fantáziálok?
Arról, hogy megismerkedjek egy gyönyörű szép csajjal akinek a végén kiderül hogy farka van(nem átoperált pasira gondolok), és aztán úgy istenesen megrakjon. Tudom hogy ilyen nem létezik, de akkor is rohadtul izgat a gondolat. Amúgy meg egyáltalán nem vagyok meleg, a lányokhoz vonzódom, egy pasit sem találtam vonzónak akire eddig ránéztem, csak csajokkal voltam együtt. De akkor is aggaszt, hogy ilyenekről fantáziálok.
16F

Olyan nő nincs, akinek farka van, mert az már férfi. Ha nő lenne és átoprálnák rá valaki farkát, akkor meg nem tudna vele mit kezdeni...
Kérdésedre: beteg vagy :D Jobb, ha nem nézel több perverz ponróoldalt...

Egy hermafrodita élőlény fel van ruházva mind a hím, mind a női nemi szervekkel.
Végy egy hermafroditát,és számodra máris kész a kettős élvezet...
Egyébként normális, szóval ne strapáld magad ilyenekkel.

Kedves Kérdező!
Inkább szerezz magadnak egy barátnőt, és kevesebbet lesd a napiszar, netszar, puruttya kombót mert a végén fartúró lesz belőled. xD
ez normális
én arról fantáziálok hogy hosszú farkú néger nők csecsemőnek öltözve elfenekelnek.
utolsó: qrvajóvagy XD
18:25: képzeld, van barátnőm, és jól megvagyunk csak éppen vannak ezek a gondolataim... am meg a retyo.hu a f@sza :D
amúgy köszi a válaszokat, bár nem mintha sokat segítettetek volna mert a véleményeg eléggé megoszlanak :D
mindenesetre köszi, ment a zöldkéz mindenkinek akármit írt.

A retyo.hu télleg nagyon király!xD
Nah meg a pedomaci.info!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!