Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Milyen az első szexuális együttlét?

Mi van? Mi közünk van más nemi identitásához? Állandóan csak a felvonulást tudják felhozni hogy a képünkbe nyomják a homoszexualitás. De ha megfigyeled akkor a kint lávők talán 5-6 százaléka a Magyarországon élő melegeknek. Ha kijönnek 30 ezren akkor nagy számot mondok és az a töredéke a kb 100 ezernek. Mert általában 10 % az azonos nemhez vonzódó.
Ez olyan mint engem kinéztek egy osztrák boltban mert egy magyar lopott valamit. És végig figyelt az egyik mert nem németül hanem magyarul kérdeztem. Szerintem attól mert valaki meleg és ezt diszkréten kezelik ahogy 10 melegből (férfiak és nők) 9 attól még lehet ugyanolyan dolgos és építő ember a társadalom számára.
20/L

Utolsó: Na végre!! Látom szorult még némi értelem e felettéb hasznos oldal legalább egy látogatója fejébe! Nem értem minek írnak olyanok akik m*cskos homofóbok és csak a k*csögözés meg a b*zizás megy nekik!!! Igen B*ZI vagyok egy M*CSKOS K*CSÖG akinek nem tetszik lesz*phatja a farkamat. "Két féle heteró létezik, aki szemtől-szembe utál, és aki a hátad mögött..." milyen igaz ez az idézet.
A kérdésre válaszolva pedig: Csodálatos volt, ahogy szépen lassan végig csókolta tesztoszterontó túlcsorduló testemet. Majd mikor a f*rkamhoz ért, ami úgy ágaskodott, akár egy zászlórúd, érzékien bekapta és elkezdte sz*pni. Miután végzett egy kis sp*rmát a szájában tartott, azzal együtt adott hosszú nedves csókot. A lábamat izmos vállára raktam Ő pedig lassan belém hatolt méretes p*niszével.
Remélem elég részletes választ adtam kedves HOMOFÓB barátaim számára, és el tudják képzelni, ahogy egész éjjel sz*ptuk, k*rtuk, ny*ltuk és csókoltuk egymást. Ja és nyugodalmas jó éjszakát!

Gyógyuljunk ki belőle? Ez aztán a remek ötlet... Fúú b*zdmeg, megnézném te hogy gyógyulsz ki a heteróságból!!
És miért van az, hogy ti büszkélkedtek azzal hány csajt k*rtatok ájulásig, de ha mi akár egy apró csókot váltunk az utcán akkor rögtön jönnek azok, hogy "hülye b*zik, f*szért kell az utcán elintézni a magánügyeket" stb.
Komolyan szégyen ez az ország...

Szerintem azért nem ilyen rossz a helyzet :)
Interneten persze könnyű beszólni de élőben remélem sokkal kevesebb és enyhébb a konfrontáció.
De sokan azt nem tudják megérteni az érzelmeket nem lehet irányítani. Nem tudjuk befolyásolni hogy melyik lányba vagy fiúba szeretünk bele. És a melegek az azonos neműekbe szeretnek bele és szívből érzik, hogy ez jó dolog és nem betegség, nem rossz és ördögi bűn ahogy néhányan mondják.
Én nem akarok senkinek a boldogságának útjába állni. Ha valaki azt érzi egy lány hogy lányba szerelmes egy fiú fiúba akkor kinek milyen joga van ezt leszólni és bűnnek, betegségnek kikiáltani és gyűlölni ezért?
20 heteró fiú

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!