Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg fiúk! Milyen az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Milyen az első szexuális együttlét?

Figyelt kérdés
Neked milyen volt?
2011. júl. 28. 08:27
1 2 3
 1/21 diddoka ***** válasza:
75%
Nagyon jó, amikor először beléd hatol,főleg ha vastag hmmm.
2011. júl. 28. 12:33
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Hát nekem rossz volt, mivel bár sikosítót használtunk, nem tudta betenni, és sajnos nem sokkal utána szakított is velem, és rossz volt úgy elválni tőle, hogy nem történt meg az első, annak ellenére hogy nagyon közel voltunk hozzá, és minden tökéletes volt. De a cumit nagyon szerette, el se tudom képzelni hogy mit élt át miközben csináltam neki.

19/f

2011. júl. 28. 13:24
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ, hogy milyen az első, hogy milyen a partner.

Akivel nekem az első történt egy rohadt szemétláda volt, így rossz volt az első. Csak hát elvakított a rózsaszín köd és nem tűnt fel, hogy milyen emberrel vagyok együtt...

Fontos, hogy lassan csinálja, hogy odafigyeljen rád, hogy óvatos legyen, legyen összhang, stb.

Szerintem kb mint egy hetero kapcsolatban...

2011. júl. 29. 02:43
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jó! Attól függetlenül hogy egy bárban ismertem meg, és rögtön felvitt a lakására nagyon figyelmes volt és gyengéd! Először kicsit szűk voltam, de aztán egész éjjel szeretkeztünk :$ Életem legnagyszerűbb élménye volt :)

És a pasi sem volt rossz!! Igazából Gare Harold kiköpött mása volt :$ [link]

2011. júl. 29. 22:55
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
most miért törölgetitek a válaszokat?
2011. aug. 2. 19:43
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az első nagyon kedves és gyengéd volt. Sőt biszex. Nagyon lassan kezdtük sok síkosítóval és szerintem ha tetszik a másik és a másiknak is tetszel akkor az egyik legjobb élmény az életedben.
2011. aug. 2. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
10%
szerintem ez a fajtalankodás kategóriába tartozó kérdés
2011. aug. 2. 19:46
 8/21 anonim ***** válasza:
16%

aha csak a csajok nem dugják egymást seggbe.

a másik meg,hogy 2 gyönyörű,feszes nőies test izgató,de 2 szőrös férfi már marhára nem.

2011. aug. 2. 21:53
 9/21 anonim ***** válasza:
2%
az utolsóval értek egyet.
2011. aug. 2. 21:54
 10/21 anonim ***** válasza:
81%

Jah persze ha csajok egymásnak feldugják az ujjukat izgató, de ha pasik a farkukat nem. Szánalmasak vagytok. Csaj létemre nem tudnám elképezni, hogy csajjal legyen, egyszerűen nem. De a pasik azt mondják milyen jó dolog mert feláll a farkuk.

És közben buz iznak mint állat mert ha pasinak csak pasira áll fel akkor az fújj. Pedig a leszbiség sem jobb mint ha két srác meleg.

De hajtogassátok a hülyeségeteket.

2011. aug. 2. 22:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!