Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » éppen nyaralok és a házunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

éppen nyaralok és a házunk mellet van egy kisebb vendéglő, van egy fiatal csaj kiszolgáló, kicsit telt nem duci de nem is sovány 20-26körül lehet, horvát lány, (lent folytatás? )

Figyelt kérdés

arra gondoltan egyik nap mikor fizetek megkérdezem van e barátja, ha van hagyom ha nincs megkérdem szeret e csokolozni és. Munka után csokolozna e velem? Ha jól megy talán a szeretkezést is megkérdezném.

vélemény?

(szűz vagyok)

2011. júl. 28. 02:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a szar dumával a 16 éveddel és a 109 kilóddal nehezen fog menni! Úgyhogy ezt most felejtsd el!
2011. júl. 28. 02:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

ajjajj te tényleg nagyon amatőr vagy...

meghívod egy italra dumáltok és mit gondoltál? hogy majd megkérdezed, hogy felmehetsz-e hozzá dugni? vagy mi? :D ezt még gondold át :)))

2011. júl. 28. 02:41
 13/20 A kérdező kommentje:
arra gondoltam megkérdem lefeküdne. evelem ha igen szülőket elkűldom tudja hollakom
2011. júl. 28. 02:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is fiatal vagyok, tapasztalatlan, és szűz.

De ezen a csajozós dumán olyat röhögtem hogy majd leestem a székemről...xD Megkérded hogy munka után smárolna-e veled? Hát nem vitted túlzásba a gondolkodást...xD De amúgy, tényleg az lenne a legnépszerűbb ha megkérdeznéd hogy mikor végez a munkával, és meghívnád egy italra...

16/F

2011. júl. 28. 03:43
 15/20 A kérdező kommentje:
a csokot csak azért irtam mert nen akarom azzal kezdeni hogy dugna e velem..
2011. júl. 28. 04:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de ennél még az is jobban hangzik,hogy : Szeretsz dugni? Dugnál velem? Inkább ezt mondd.
2011. júl. 28. 10:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora töketlen balf.szságot még az életemben nem hallottam.

Egy normálisabb nő vagy a pofádba röhög, vagy tökön rúg.

Ne ne aggódj, nem fogsz semmi komolyat elérni, mert amint a fél méteres közeledbe kerül a csaj, azonnal magömlésed lesz.

2011. júl. 28. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy egyáltalán?

ilyen szánalmas dumát te jó ég! asszem szűz maradsz még pár évig

2011. júl. 28. 12:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Huuu, ez nem semmi!

Csinald Columbo stilusaban: hosszu ballonkabatban menj, felig legett szivarral a szadban, kaja utan fizesd ki a szamlat, majd mikor mar epp tavoznal, az ajtobol visszafordulva, gondterhelt arccal szolalj meg:

"Bocsanat, akad itt meg egyetlen aprocska kerdes: lefekudnel velem??"

A szituacio egyszerre lenne merhetetlenul vicces es szamodra megalazo, es tisztelges Peter Falk emleke elott!:D:D

2011. júl. 28. 14:07
 20/20 anonim válasza:
84%
Azt gondoltad megkapod majd egy alkalomra? Azt hiszed, hogy igent mond?...Pfuuu ember, te álomvilágban élsz..:D:Dhaha
2011. aug. 2. 00:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!